Mide bulantısı.....

• Konbuyu başlatan Rkybgc
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rkybgc tarafından oluşturulan Mide bulantısı..... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,940 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide bulantısı.....
Konbuyu başlatan Rkybgc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya
R

Rkybgc

Guest
12 haftalık hamileyim aşırı mide bulantim var gece iki tane prilan atıyorum ikindin bulantı başlıyor ve tüm akşam beni mahvediyor ne zmn geçecek bulantılar neden gece bulanıyor anlamıyorum😔

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Oyle durumlarda gece iki uyandiktan sonra oglen 1 tane ic canim.. ben ilk zamanlar oyle atlattim.. geceden ictigim geceyi sabahi kurtariyordu.. oglen ictigim aksam uzeri aksami kurtariyordu tekrar gece icene kadar evin icinde 4 donuyordum.. ilk zamanlar malesef oluyor ama bi kac haftaya hafiflemeye baslar :(

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
12 haftalık hamileyim aşırı mide bulantim var gece iki tane prilan atıyorum ikindin bulantı başlıyor ve tüm akşam beni mahvediyor ne zmn geçecek bulantılar neden gece bulanıyor anlamıyorum😔
Benim uzun sürmüştü simdi bile ara ara oluyor inş senin kısa sürer doktor bana prilami günde 4 kereye çıkar demişti ama ben ilaci içtiğim halde kusuyordum

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Al bndende okdr akşam yedi den sonra bir bulantı geliyr uyyamiyrm üçe kdr milletin sabah bulanır bizim akşam

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Ben 17.haftaya kadar çok çektim şükür sonra geçti darısı başına canm

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Benim de öyleydi sabaha kadar kusuyordum hiç geçmeyecek sabdım 16 haftam da geçti şuan rahatım ben bulantımı zencefil suyu yapıp içtim o şekilde durdurdum

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Onzyd ilacını al canım dil altı 100 TL ama hemen etki ediyor beni o kurtardı 19 haftaya kadar çektim şimdi nadir oluyo

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızımda gunduz bulanırdı ogluma hamileyim bunda gece bulaniyodu kuzum degisiyor az daha sık disini 16. Haftadan sonra azalir artk❤

Tüm sayfalar yüklendi.