Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepfatih tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,568 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan Zeynepfatih
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ErrBaa🧑🧒

Zeynepfatih

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benimde 8 haftada başladı şuan 15 haftalığız hâlâ devam ediyor ve 1 kilo dahi almadım. Doktor 4. Ayın sonuna kadar normal olacağını ondan sonra kilo alacağımı bulantıların azalıp mide yanmaları olabileceğini söyledi. Bazende bünyeden bünyeye değişiklik gösterip doğuma kadar mide bulantıları sürebilir dedi.
Ben 10 kilo verdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah canm Bn 21 haftalık olduk hala bulantım var seninde geçer inşallah kısa sürede
İnşallah çok zor geçiyor eşimde sürekli görevde tek başımayım bir işte yapamıyorum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok kötüyüm hiç bir şey yiyip içemiyorum 13 haftalık oldum ama git gide daha kötü oluyorum ne zaman geçer bu günler?
Geçmiş olsun cnm benim.. ben de az yaşamadım bulantı kusmayi.. cnm sen ilaç kullanıyor musun ? Ben ilaçlarla daha iyi oldum şuan 19 haftaligim 20. Haftama gircem bazen arada yine kusma oluyor tabi eskisine oranla çok çok iyiyim

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok kötüyüm hiç bir şey yiyip içemiyorum 13 haftalık oldum ama git gide daha kötü oluyorum ne zaman geçer bu günler?
Kızımda rahat bi hamilelik geçirmiştim her açıdan ama maalesef ki bunun kızımla alakası yok bünye, yorgunluk vs ile alakalı herhalde.18 hafta boyunca günde bi kere muhakkak kustum.ilaçlar fayda etmedi ama ben az az sık sık yedim kendimi aç bırakmadım.canınızın istediği şeyleri yiyin kendinizi tiksindirmeyn.25 haftalık oldum şükür rahatım bulantı açısından fakat hergün ayrı bi yerim agrıyo ama hosyma gidiyo hasta değilim hamileyim şükür🙏💐

Tüm sayfalar yüklendi.