Tavsiyen için teşekkür ederim canım

gerçekten çok zor ilk gebeliğim de bu kadar zor değildi, Bende şeker olduğu için doktorda meyve olarak greyfurt falan ye demişti ama hiç getirmedim canım hiçbir şey yemek istemiyor

ne yesem midem alt üst oluyor, sürekli bulantı halinde, dayanılacak gibi değil

İnşallah canım
Evet canım biliyorum ama bende oda etki etmiyo, sürekli tuzlu şeyler yemek İstiyorum ama ne yesem onu bilmiyorum

Canım benim kuzum bende seni çok özledim, hoşgeldin tekrardan

ne iyi ettin de döndün , ah kuzum gittim şükür bişey yok haftaya kontrole gidecem , gebelik şekeri çıktı zaten tatlı hiçbir şey yiyemiyorum midem bulanıyor canım sürekli aşırı tuzlu şeyler çekiyor ama ne yesem böyle lezzetli tuzlu şeyler istiyorum

hiç sorma canım çok zor geçiyor dimi biraz dişimizi sıkacaz geçer inşallah
Ah Gamzem

inan çok kötüyüm uykuda bile midem bulanıyor Ali'de kokulara bulanır dı bunda suya bile bulanıyor hiçbir şey ağzımdan geçmiyor, bir lokma bişey alıyorum hemen midem bulanıyor tiksiniyorum

tuzlu şeyler ne yiyebilirim canım bende bilmiyorum sürekli tuzlu şeyler istiyorum ama ne yiyeceğimi bulamıyorum

kontrole gidince söyleyecem canım yazsın iyi gelecekse kullanacam
Ayşem

inan şuan açlıktan ağlıyorum

az önce canım haşlanmış patates çekti haşladım bolca tuz serptim bir ısırık aldım yutamadim bile

açımmmmmm açççççççç

ay sinirlerim çok bozuk

ne yapayım kabahat benim ikinci çocuk şakası yaparsan başınada bunlar gelir işte, sakın bi daha çocuk yapmayın Ayşem bir tane yeterli ayyyyy

Sağol canım, ama inan ayakta bile duramıyorum oruç tutamam evet bişey yiyemiyorum ama midemi çok bulandırıyor olsada bir lokma olsa dahi bişey ağzıma atıyorum, yoksa zaten bişey yiyemiyorum neden oruç tutamayayım , ama eğer iyi gelecekse dediklerin denemeye çalışacam canım sağol yinede