Sorum var Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde belfin35 tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan belfin35
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bager duha 👼🤍

belfin35

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyim yeni basladi bulantılar 6. Haftadayim akşamları da oluyor bulantı anormal mi acaba diye düşünmeye başladım

Nur.cbnnn

Kayıtlı Üye
rank

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar tüm gün mide bulantısı yaşayan var mı hareket edince acayip bir artış oluyor
Ayyyy kendimi gördüm canım bende öyleydim 6. Haftada başladı doktora gittim ilaç verdi hiç fayda etmedi hep açtım su bile içemiyordum 16. Haftada anca geçti. çok şükür geçti o günler şuan 28+4 haftalığım🥰

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-17
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ecrin ishak

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar tüm gün mide bulantısı yaşayan var mı hareket edince acayip bir artış oluyor
Cnm herkeste aynı sorunlar var zaten ama yemeğini ye ben yemedim bin pişman oldum şuan bebeğim gelişim geriliği var 34 haftamdayım yeni 🥺doktor bir an kalbi durabilir dedi yatırdı ikinci günüm çok tedirginim hemen sezeryanada alabilirlermiş 😔

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyim yeni basladi bulantılar 6. Haftadayim akşamları da oluyor bulantı anormal mi acaba diye düşünmeye başladım
Çok normal hele mide bulantısı yeni yeni başladığı haftadasin salatalık yeşil elma yoğurt yemeye çalışın daha kötüleşir se ki bende 7. Haftadan sonra çok kötüleşti doktorun bulantı ilacı yazacaktır kullan mutlaka

Tüm sayfalar yüklendi.