Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dudu tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 559 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan Dudu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss
D

Dudu

Guest
Kızlar 7+5 haftalık hamileyim et yada sebze yemeği de olsa tiksinen oldu mu hiç meyve türü seviyorum sadece

Acemi anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7+5 haftalık hamileyim et yada sebze yemeği de olsa tiksinen oldu mu hiç meyve türü seviyorum sadece
Tavuk eti ilk günden beri yiyemiyorum pişerken bile kokusu vuruyordu şimdi şükür yedi aylığı ama şimdide hem kırmızı et hemde tavuk eti zorla yiyorum yoğurtla beraber yağsız olarak ama çoğu zaman onu bile yediriyor bebiş 3 ay çiğ kuru yemiş yiyordum ceviz badem fındık ama abartmadan 10 taneyi geçmiyordu toplam şimdi ağzıma bile süremiyorum tatlı şeyleri ilk günden beri yiyemiyorum tatlı meyveler dahil Bi görsen nede kel olmamış kelek varsa görürsem alıyorum taşar biraz yumuşak oluyorlar 🤣🤣🤣 çok tuhaf besleniyorum ya

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben 5 haftalikken görmeye bile dayanamıyordum hâlâ devam ediyor bu durum yumurtanın adı geçince kusuyorum çok kötü geçiyor ama meyveyi bende yiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.