Sorum var Mide yanmasi imdaattt

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AdemOya tarafından oluşturulan Mide yanmasi imdaattt başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,234 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanmasi imdaattt
Konbuyu başlatan AdemOya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar hamileliğin 9cu ayına girdim gece olunca midem alev alev bu gece oturdum ağladım dayanamıyorum ilaç kullanmıyorum midem almıyor ,size ne yapmam lazim😭
Maden suyu iyi gelir , soğuk süt , salatalık ,yeşil elma bana bunlar baya iyi geliyordu kafannın altına 2 yatsık koyup yat oda iyi gelir canım

AdemOya

Kayıtlı Üye
rank
Maden suyu iyi gelir , soğuk süt , salatalık ,yeşil elma bana bunlar baya iyi geliyordu kafannın altına 2 yatsık koyup yat oda iyi gelir canım
2 yastık yetmedi bu gece oturarak uyumaya çalıştım madem suyu zararlı bebek için diyor kaynanam eşim o yüzden izin vermiyor evete almıyor salata yeşillik sutu ilk kez duydum denicem teşekkür ederim😫

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
2 yastık yetmedi bu gece oturarak uyumaya çalıştım madem suyu zararlı bebek için diyor kaynanam eşim o yüzden izin vermiyor evete almıyor salata yeşillik sutu ilk kez duydum denicem teşekkür ederim😫
Ya hiç bir zararı lütfen şu büyükşerim lafına şu kadar inanmayın benim bizzat doktorum tüketmemi söylemişti 🤦🏻‍♀️

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hamileliğin 9cu ayına girdim gece olunca midem alev alev bu gece oturdum ağladım dayanamıyorum ilaç kullanmıyorum midem almıyor ,size ne yapmam lazim😭
Kuzum bende aynı durumu yaşıyorum boğazım flan hep yandı ağrıdan acı sudan yemek flsn yiyemiyorum artk su içsem yanıyor salatalık saniyelik çözüm oluyor ztn mide ilaçlarının hiç faydası yok kuzum bana geceleri sabaha kadar yudum yudum soğuk süt ve soda içiyorum kuzum ama oda kesin çözüm degl haftan tam kaç cnn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimkilerde aynısını dedi kuzum ama en faydalı sade soda ile soğuk süt oldu ama cnm bizde 34+1 haftaligiz ruh gibi ağrıdan yanmadan ağlayarak dolanıyorum evin içinde

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ya hiç bir zararı lütfen şu büyükşerim lafına şu kadar inanmayın benim bizzat doktorum tüketmemi söylemişti 🤦🏻‍♀️
Bir de bebeğe kilo aldıran bir ürün yani neden büyükler zararlı diyor onu anlamıyorum 🤦🏻‍♀️. Çokta sağlıklı

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Bir de bebeğe kilo aldıran bir ürün yani neden büyükler zararlı diyor onu anlamıyorum 🤦🏻‍♀️. Çokta sağlıklı
Asitli ya kuzum eski düşünen insanlara göre zararlı valla ben artk pek dinlemiyorum büyükleri çünkü ağrım yanma flan tutunca etrafım da kimse kalmıyor bağırıyorum kızıyorum eşim bile kaçıyor 😁😁 dayanılarak gibi dgl valla cann

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar