Sorum var Mide yanmasi imdaattt

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AdemOya tarafından oluşturulan Mide yanmasi imdaattt başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,239 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanmasi imdaattt
Konbuyu başlatan AdemOya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

AdemOya

Kayıtlı Üye
rank
Asitli ya kuzum eski düşünen insanlara göre zararlı valla ben artk pek dinlemiyorum büyükleri çünkü ağrım yanma flan tutunca etrafım da kimse kalmıyor bağırıyorum kızıyorum eşim bile kaçıyor 😁😁 dayanılar
Canım bende aynı durumdayım bazen leblebi yiyorum karpuz soğuk süt birde soğuk yoğurt iyi geliyor bana
Karpuz bencede iyi Ama gece gece yenmiyor zaten o an hiç bisey yiyesi gelmiyor insanın çiğ süt denicem ama 🤢

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla son aylarda hiç çekilmez oluyoruz bütün sıkıntılar zorluklar üstümüze geliyor gibi o yüzden kimse bana birsey diyemiyor sabaha kadar evi komple kaldırıyorum😁
Ahahahs en iyisi kuzum karışmaları saçmalık tamam böyle aşırı zararlı bir ley tüketşrsin neyse de sade soda ya 🤦🏻‍♀️bebeğe de yararlı, magnezyum açısından baya iyi mide yanmasına iyi anlamıyorum bu büyükleri 😅

AdemOya

Kayıtlı Üye
rank
Ağrıyı çeken sensin uykusuz kalan sensin karışan onlar çok sacma ya izin vermeyin
Asitli diye zararlı diyorlar kola icmeyeli 9 ay oldu Rabbim Yardımcımız olsun ne diyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Serin serin yenince rahatlatıyor ben normalde sıcaktan ve ayaklarımın yanmasından dolayı uyuyamıyorum hep serin şeyler arıyom dolapta 😣
Bende öyleyim Soğuk su içmekten kulak boğaz ağrısı cekiyorum illa içeceğim su buzlu olcak karpuz gun icinde yiyorum ama gece midem almıyor

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Asitli diye zararlı diyorlar kola icmeyeli 9 ay oldu Rabbim Yardımcımız olsun ne diyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende öyleyim Soğuk su içmekten kulak boğaz ağrısı cekiyorum illa içeceğim su buzlu olcak karpuz gun icinde yiyorum ama gece midem almıyor
Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin bebişler için herşeye katlanılıyor 🤦‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar