Sorum var Mide yanmasi imdaattt

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AdemOya tarafından oluşturulan Mide yanmasi imdaattt başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,239 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanmasi imdaattt
Konbuyu başlatan AdemOya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hamileliğin 9cu ayına girdim gece olunca midem alev alev bu gece oturdum ağladım dayanamıyorum ilaç kullanmıyorum midem almıyor ,size ne yapmam lazim😭
Bende 25 haftadan beri var şimdi 30a geçdim dahada çokaldı bazen gündüzlerde olmaya başladı Allah yardımcımız olsun🙏

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Ağrıyı çeken sensin uykusuz kalan sensin karışan onlar çok sacma ya izin vermeyin
O kadar haklısınızki en sinir olduğum şey kaynanamın laflarından anladığım kadarıyla doğduktan sora daha çok karışacak düşünmüyorlarki bebeyini annesinden fazla kimse düşünemez

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
O kadar haklısınızki en sinir olduğum şey kaynanamın laflarından anladığım kadarıyla doğduktan sora daha çok karışacak düşünmüyorlarki bebeyini annesinden fazla kimse düşünemez
Buna sen engel olabilirsin kuzum kırmadan söyle tatlı bir şekilde anlat çocuğun annesi sen olduğunu ve gerekli gereksiz karışmalar yapmamaları gerektiğini

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Buna sen engel olabilirsin kuzum kırmadan söyle tatlı bir şekilde anlat çocuğun annesi sen olduğunu ve gerekli gereksiz karışmalar yapmamaları gerektiğini
Tatlılıktan anlamazki canım hepsinin söylediyi bir sözü var anamız 5 6 çocuk büyütdü daha iyi bilir eltimin bebeyi yok o bile öyle diyor bende diyorumki öyretsin sonra kendim bakarım çünki istiyorum çocuğum sadece bana bağlı olsun

AdemOya

Kayıtlı Üye
rank
Bende 25 haftadan beri var şimdi 30a geçdim dahada çokaldı bazen gündüzlerde olmaya başladı Allah yardımcımız olsun🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen canım o doğumhane kucağına alınca hepsi bitiyor unutuyorsun❤
Inşaallah canin🤰

Kuzum bende aynı durumu yaşıyorum boğazım flan hep yandı ağrıdan acı sudan yemek flsn yiyemiyorum artk su içsem yanıyor salatalık saniyelik çözüm oluyor ztn mide ilaçlarının hiç faydası yok kuzum bana geceleri sabaha kadar yudum yudum soğuk süt ve soda içiyorum kuzum ama oda kesin çözüm degl haftan tam kaç cnn

Benimkilerde aynısını dedi kuzum ama en faydalı sade soda ile soğuk süt oldu ama cnm bizde 34+1 haftaligiz ruh gibi ağrıdan yanmadan ağlayarak dolanıyorum evin için

O zaman bir bardağa boşalt ve 10 15 dkk bekley öyle iç kuzj

Kuzum bende aynı durumu yaşıyorum boğazım flan hep yandı ağrıdan acı sudan yemek flsn yiyemiyorum artk su içsem yanıyor salatalık saniyelik çözüm oluyor ztn mide ilaçlarının hiç faydası yok kuzum bana geceleri sabaha kadar yudum yudum soğuk süt ve soda içiyorum kuzum ama oda kesin çözüm degl haftan tam kaç cnn

Benimkilerde aynısını dedi kuzum ama en faydalı sade soda ile soğuk süt oldu ama cnm bizde 34+1 haftaligiz ruh gibi ağrıdan yanmadan ağlayarak dolanıyorum evin için

O zaman bir bardağa boşalt ve 10 15 dkk bekley öyle iç kuzj

Bir de bebeğe kilo aldıran bir ürün yani neden büyükler zararlı diyor onu anlamıyorum 🤦🏻‍♀️. Çokta sağlıklı
Cidden mi kilo yapıyor mu🙄

Son düzenleme:

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Ahahahs en iyisi kuzum karışmaları saçmalık tamam böyle aşırı zararlı bir ley tüketşrsin neyse de sade soda ya 🤦🏻‍♀️bebeğe de yararlı, magnezyum açısından baya iyi mide yanmasına iyi anlamıyorum bu büyükleri 😅
Valla kuzum ya bir ton sıkıntiyi çeken benim onlar ne bilecekler o yüzden bıraksınlar da kararı biz verelim neyin iyi geldiğine neyin kötü geldiğine 💖😁

Asitli diye zararlı diyorlar kola icmeyeli 9 ay oldu Rabbim Yardımcımız olsun ne diyim

Bende öyleyim Soğuk su içmekten kulak boğaz ağrısı cekiyorum illa içeceğim su buzlu olcak karpuz gun icinde yiyorum ama gece midem almıyor
Kola kahve hepsini bıraktım valla kız sigarayı bile bıraktım soda zararlı olsa içer mym hiç 💖

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tatlılıktan anlamazki canım hepsinin söylediyi bir sözü var anamız 5 6 çocuk büyütdü daha iyi bilir eltimin bebeyi yok o bile öyle diyor bende diyorumki öyretsin sonra kendim bakarım çünki istiyorum çocuğum sadece bana bağlı olsun
Merak etme çocuk doğunca kimse yanına uğramaz en fazla 1 2 hafat sonra ağlıyor diye zor gelir hepsine

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bebisin cinsiyeti ne valla bende aynı 25 den başladık geceleri 34 olduk geceli gündüzlu sürekli yanıyor istiğfar bile ettirmeye başladı artk kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar