Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
33+3 haftalığım.Aynı canım.Yediğim şeylere dikkat ediyorum yoksa gece yarısına kadar uyku yok.Baharatlı ,biberli,yağlı hamurişi sarmısaklı ,turşu gibi.Bu saydıklarım midemi mahvettiği için uzak duruyorum dalgınlıkla yesem gece yarısına kadar midem çok yanıyor uyıyamıyorum.
Baharatlı yağlı ekşili yemeklerden uzak dur.Bana süt ve bal iyi geliyor ama bazılarına süt gaz yapıyormuş. Dene istersen.Gaviskon dan başka şurup da duymadım gebelikte o kullanılıyor. Şimdi mandalina yedim eksiydi biraz ve yanacak midem biliyorum.Bana mercimekte yanma yapıyor. Bunun çaresi sadece yediklerinden hangisi yapıyor bilmen ve ona göre davranmak.
33+3 haftalığım.Aynı canım.Yediğim şeylere dikkat ediyorum yoksa gece yarısına kadar uyku yok.Baharatlı ,biberli,yağlı hamurişi sarmısaklı ,turşu gibi.Bu saydıklarım midemi mahvettiği için uzak duruyorum dalgınlıkla yesem gece yarısına kadar midem çok yanıyor uyıyamıyorum.a
Baharatlı yağlı ekşili yemeklerden uzak dur.Bana süt ve bal iyi geliyor ama bazılarına süt gaz yapıyormuş. Dene istersen.Gaviskon dan başka şurup da duymadım gebelikte o kullanılıyor. Şimdi mandalina yedim eksiydi biraz ve yanacak midem biliyorum.Bana mercimekte yanma yapıyor. Bunun çaresi sadece yediklerinden hangisi yapıyor bilmen ve ona göre davranmaki
Baharatlı yağlı ekşili yemeklerden uzak dur.Bana süt ve bal iyi geliyor ama bazılarına süt gaz yapıyormuş. Dene istersen.Gaviskon dan başka şurup da duymadım gebelikte o kullanılıyor. Şimdi mandalina yedim eksiydi biraz ve yanacak midem biliyorum.Bana mercimekte yanma yapıyor. Bunun çaresi sadece yediklerinden hangisi yapıyor bilmen ve ona göre davranmaki
Baharatlı yağlı ekşili yemeklerden uzak dur.Bana süt ve bal iyi geliyor ama bazılarına süt gaz yapıyormuş. Dene istersen.Gaviskon dan başka şurup da duymadım gebelikte o kullanılıyor. Şimdi mandalina yedim eksiydi biraz ve yanacak midem biliyorum.Bana mercimekte yanma yapıyor. Bunun çaresi sadece yediklerinden hangisi yapıyor bilmen ve ona göre davranmaki. Kız vlla bn su ile ekmek yesem eksiyir midem dünde sarımsaklı acı sac tava yapmıştım. Yedim berbat oldum
Baharatlı yağlı ekşili yemeklerden uzak dur.Bana süt ve bal iyi geliyor ama bazılarına süt gaz yapıyormuş. Dene istersen.Gaviskon dan başka şurup da duymadım gebelikte o kullanılıyor. Şimdi mandalina yedim eksiydi biraz ve yanacak midem biliyorum.Bana mercimekte yanma yapıyor. Bunun çaresi sadece yediklerinden hangisi yapıyor bilmen ve ona göre davranmaki. Kız vlla bn su ile ekmek yesem eksiyir midem dünde sarımsaklı acı sac tava yapmıştım. Yedim berbat oldum