Mide yanması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Mide yanması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 693 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sibelita

...

Moderator
Mod
rank
Gebelikte mide agrısına ne iyi gelir hanımlar
Canım ,benimde gece yarılarına kadar çok midem yanıyordu. Çareyi bazı yiyeceklerden uzak durmakta buldum.Turşu,baharatlı ve biberli yemeklrr,yağlı yemekler,hamurişi,Birde doktorum yatmadan 2 saat önce yemek yemeyi bırak dedi.Yani dikkat ediyorum.midem yanmıyor kuzum.🤗

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Canım ,benimde gece yarılarına kadar çok midem yanıyordu. Çareyi bazı yiyeceklerden uzak durmakta buldum.Turşu,baharatlı ve biberli yemeklrr,yağlı yemekler,hamurişi,Birde doktorum yatmadan 2 saat önce yemek yemeyi bırak dedi.Yani dikkat ediyorum.midem yanmıyor kuzum.🤗
Teşekkür ederim canısı 🥰🥰

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Ben okadar dikkat etmeme rağmen çözüm bulamıyorum gaviskon sürüp verdi doktor bazen direk kesiyor bazen etki etmiyor benim safra kesem yok seneler önce alındı onun etkisi çok fazlaymis. Allah yardim cin olsun bacım

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Ne yaptıysam çare bulamadım , souk süt rahatlıyo biraz ,30 haftamdan sonra iki katı miğde yanması yaşıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.