Mide yanması 😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Mide yanması 😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,421 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması 😣
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ciddi diyorum bu şey çok fena düpedüz sırtıma vuruyor kaburgalarım ağrıyor nasıl bir ağrı yanma offf 😣😣 ne yapsam bilemedim bu saat oldu dayanılır birşey değil. Gaviscon var ama hiç mi fayda etmez ya 😞😞
Canım salça ve baharatı hayatından çıkar ben o şekilde rahatladım yoksa mahvediyordu 😞

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ciddi diyorum bu şey çok fena düpedüz sırtıma vuruyor kaburgalarım ağrıyor nasıl bir ağrı yanma offf 😣😣 ne yapsam bilemedim bu saat oldu dayanılır birşey değil. Gaviscon var ama hiç mi fayda etmez ya 😞😞
Canım son ayın mi bende çok çekiyorum sürekli yanma ve batma hissi en son istifra ediyorum artık öğürmekten boğazlarım tahriş oluyor rabbim yardımcımız olsun geçici çözüm olarak süt iciyorum bikac saat oyalıyor beni

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun kuzum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum hergun düzenli olarak yatmadan önce bı kase yigurt tuket faydasını görürsün ben öyleyim.yatmadan önce bı kase yoğurt yerim çok asiir oldumu bide gavisonn içiyorum 2 kaşık kadar geçmiş olsun
Dün gece ciddi kabus gibiydi ağrıdan öldüm ama sahurdan sonra şükür uyumuşum oda sürekli uyudum uyandım sabahta doktoruma gittim detaylı sonucuna baktı gayet iyi durumda dedi kan ilacı başlattı şimdi 🤗☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım salça ve baharatı hayatından çıkar ben o şekilde rahatladım yoksa mahvediyordu 😞
Dün ben yemeğe bu urfadan gelmiş bir toz biber vardı ondan koydum hatta tabagima da koydum o perişan etti beni çok acıydı ama hoşuma gitti acısı 😅😅

Canım son ayın mi bende çok çekiyorum sürekli yanma ve batma hissi en son istifra ediyorum artık öğürmekten boğazlarım tahriş oluyor rabbim yardımcımız olsun geçici çözüm olarak süt iciyorum bikac saat oyalıyor beni
Yok daha var baya zaman daha 21+,4 günlük gebeyim ama dün gece aşırı kötüydü baya sanki sırtım kaburgalarım kolum falan baya kötü ağrıyordu yoğurt gaviscon derken biraz iyi oldum 🤗

Yok daha var baya zaman daha 21+,4 günlük gebeyim ama dün gece aşırı kötüydü baya sanki sırtım kaburgalarım kolum falan baya kötü ağrıyordu yoğurt gaviscon derken biraz iyi oldum 🤗
Çok geçmiş olsun kuzum
Teşekkür ederim canım 🤗🥰

A

Adsız anne adayı

Guest
Aynı sorun bende de var zaten reflum vardı hamilelikte tetikledi gaviscon kullanıyorum başka türlü boğazım bir eksiyor beni mahvediyor ne süt fayda ediyor bana ne başka bişi Allah'tan gaviscon serbest ancak geçiyor sana da çok geçmiş olsun

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Dondurma ye canım
Ayyy en bi sevdiğim sanırım bir kilo dondurma yerim o derece severim 🤗🤗 eşime diyeyim de alsın ama bu paket olanları sevmiyorum açık dondurma seviyorum şekeri daha az oluyor hafif oluyor

Aynı sorun bende de var zaten reflum vardı hamilelikte tetikledi gaviscon kullanıyorum başka türlü boğazım bir eksiyor beni mahvediyor ne süt fayda ediyor bana ne başka bişi Allah'tan gaviscon serbest ancak geçiyor sana da çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun 🙏🙏😞😞 mide yanması berbat bişey gerçekten

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Dün gece ciddi kabus gibiydi ağrıdan öldüm ama sahurdan sonra şükür uyumuşum oda sürekli uyudum uyandım sabahta doktoruma gittim detaylı sonucuna baktı gayet iyi durumda dedi kan ilacı başlattı şimdi 🤗☺️

Dün ben yemeğe bu urfadan gelmiş bir toz biber vardı ondan koydum hatta tabagima da koydum o perişan etti beni çok acıydı ama hoşuma gitti acısı 😅😅

Teşekkür ederim canım 🤗🥰
Geçmiş olsun cnm 🥰 demir ilacı iç aksatma sakin

Tüm sayfalar yüklendi.