Midem çok fena

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Midem çok fena başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 592 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Midem çok fena
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün akşam 2 defa üst üste kustum resmen içimde bir şey kalmadı hiç halim yok .. bunalıma girdim midem aşırı ağrıyor midem usutmus gibi ne yapacağımı bilmiyorum.. bu gebelik ne de zormus

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Prilam kullan canım bulantin kusman çok olursa hastaneye git serum takıyorlar sağlık ocağında yazdirabilirsin ilacı benimde hala bulantim kusmam oluyor ilaç içtiğim halde ama ilacı icmesemde ne yemek yapabiliyorum nede yiyebiliyorum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Prilam kullan canım bulantin kusman çok olursa hastaneye git serum takıyorlar sağlık ocağında yazdirabilirsin ilacı benimde hala bulantim kusmam oluyor ilaç içtiğim halde ama ilacı icmesemde ne yemek yapabiliyorum nede yiyebiliyorum
Serum var bu akşam takcam yarında doktora gidecem. Gerçekten hayatım berbat hale geldi bu kusmalardan.. senin kaç haftalık cnm bebeğin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar