Sorum var Midem yaa😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Midem yaa😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,153 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Midem yaa😢
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Gaviscon iç canım ben kızımda içiyordum işe yaramıyordu ama şuan oğluma hamileyim 30 haftaligim ise yariyor en azından 2-3 saat rahat ettiriyor
Haftalarimiz aynı tatlim hastane de yatarken içtim de pek faydasını görmedim ki balim yarın kontrole gidecm Valla doktoruma soyleyecegim bakalım tsk ederim kuzum benim 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

37.haftamdayim ilk defa bu gece oluyorum sandim boyle bi yanma hic yasamadim bu gune kadar o kadar rahattiki midem yedigim biseymi dokundu desem hic degisik bisey yemedim kivrandim durdum sut geldi aklima dolapta minnak sutleri vardi kizimin yudun yudun ictim onu soguk soguk nasi gecti aninda rahatladim valla
Cidden sana da geçmiş olsun cnm mide yanması ve agrimasi çok kötü ya ölüyor sanıyor insan ben pek o gece birşey bulamadım çektim baya süre o ağrıyı yaaa çok zor gerçekten tsk ederim bilgin için kuzum 😊

Rennie en iyi çaresi o başka çaresi yok bide istifra etmeyi deneyebilirsin oda rahatlatiyo
Hiç imkanı yok balim istifar etmemin öyle daha kötü oluyorum yapami yorum ki hayatta istifar edemem keşke edebilsem içim rahatlarda ışte olmuyor 😕

Gaviscon iç ve sol tarafına yat geçmiş olsun benimde aynı sen gibiydi sağıma yatınca ağzıma ağzıma gelirdi boğazımda sanki asit var gibi olurdu gaviscon içip soluma yatınca kesilirdi dene bence
Tsk ederim balim cok sagl ınş❤

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar