Sorum var Midem yaa😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Midem yaa😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,153 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Midem yaa😢
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doktorun mide ilacı yazmadımı sana ? Ona ek olarak yatmadan salatalık yiyebilir veya soğuk süt içebilirsin mideneniyi gelecektir

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Çok sagl balim benim bilgin için😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mahvetti sabaha kadar beni cnm yandım resmen çok sagl tatlım

Çok sagl balim 😊

Gece ne yaptıysam geçmedi balim sabah şükür hepsini yaptım hafifletti biraz tatlım soğan beni de çok yakıyor cnm ya sana da çok geçmiş olsun aşkım sagl ❤❤

Bilmiyorum ki balim ya var mi reflu flan ilk defa bu kadar yandı ya öldüm sandım resmen talcid çiğneme ilacı ise yarar mi acaba tatlım
Rica ederim balım hergun bunları tüket azalacagina kendin şahit olursun ☺️

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doktorun mide ilacı yazmadımı sana ? Ona ek olarak yatmadan salatalık yiyebilir veya soğuk süt içebilirsin mideneniyi gelecektir
Mide hapı içiyordum sabah aç karnına cnm ama hiçbir faydası olmuyor ki yaa

Rica ederim balım hergun bunları tüket azalacagina kendin şahit olursun ☺️
Inş kuzum benim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok sagl balim benim bilgin için😊

Mahvetti sabaha kadar beni cnm yandım resmen çok sagl tatlım

Çok sagl balim 😊

Gece ne yaptıysam geçmedi balim sabah şükür hepsini yaptım hafifletti biraz tatlım soğan beni de çok yakıyor cnm ya sana da çok geçmiş olsun aşkım sagl ❤❤

Bilmiyorum ki balim ya var mi reflu flan ilk defa bu kadar yandı ya öldüm sandım resmen talcid çiğneme ilacı ise yarar mi acaba tatlım
Rica ederim kuzum ❤️

Öykü'nün annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar nasılsınız annisler ya midem çok yanıyor ağzıma acı su geliyor resmen uyku uyuyamiyorum bulanmaya flan da başladı saat ilerledikçe nasıl geçer bir fikriniz var mi çok uykum var ama acı sudan uyuyamiyorum yüreğim çıkacak resmen annisler bir yardım eder msniz😕😕😕
Gaviscon iç canım ben kızımda içiyordum işe yaramıyordu ama şuan oğluma hamileyim 30 haftaligim ise yariyor en azından 2-3 saat rahat ettiriyor

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım eğer ilaç dışı birşey düşünürsen şiddetle süt derim şu miniklerden sürekli bulunsun yudum yudum iç hemen kesiyor bende de oluyor bana iyi geliyor inşallah sana da iyi gelir dene canım bir zararı olmaz. Reflün ya da gastrit yok degilmi süt onlara pek iyi gelmiyor ama haberin olsun canım
37.haftamdayim ilk defa bu gece oluyorum sandim boyle bi yanma hic yasamadim bu gune kadar o kadar rahattiki midem yedigim biseymi dokundu desem hic degisik bisey yemedim kivrandim durdum sut geldi aklima dolapta minnak sutleri vardi kizimin yudun yudun ictim onu soguk soguk nasi gecti aninda rahatladim valla

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar nasılsınız annisler ya midem çok yanıyor ağzıma acı su geliyor resmen uyku uyuyamiyorum bulanmaya flan da başladı saat ilerledikçe nasıl geçer bir fikriniz var mi çok uykum var ama acı sudan uyuyamiyorum yüreğim çıkacak resmen annisler bir yardım eder msniz😕😕😕
Rennie en iyi çaresi o başka çaresi yok bide istifra etmeyi deneyebilirsin oda rahatlatiyo

A

Adsız anne adayı

Guest
Gaviscon iç ve sol tarafına yat geçmiş olsun benimde aynı sen gibiydi sağıma yatınca ağzıma ağzıma gelirdi boğazımda sanki asit var gibi olurdu gaviscon içip soluma yatınca kesilirdi dene bence

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar