Midem yanıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgim tarafından oluşturulan Midem yanıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,429 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Midem yanıyor
Konbuyu başlatan Sevgim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgim

Hanife Şeyan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yardım edin lütfen 24 hafta 5 günlük hamileyim midem boğazım çok yanıyor sizce ne olabilir bilgi lütfen
Bende de oluyor canım doktor bebeğin yeri büyüdükçe mideye baskı yaptığını söyledi ondanmis ama kayınvalidem bebeğin saçı geliyor o da senin mideni yakıyor dedi. Ben gaviscon kullanıyorum doktorum önermişti baya etkili bilgin olsun

leylalee

Kayıtlı Üye
rank
canim o bende de cok olmustu dr a sordugumda akut reflu demisti ve dogumdan sonra geciyo. benimkisi gecti cok sukur.. ama cok kotu bi acı cok gecmis olsun sütü yudum yudum ic canim ben oyle rahatliyodum biraz.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yardım edin lütfen 24 hafta 5 günlük hamileyim midem boğazım çok yanıyor sizce ne olabilir bilgi lütfen
Normal canım mide yanması hep olur. Bana soğuk süt çok iyi geliyordu dene istersen. Birde druna söylersen şurup yazıyor oda rahatlatır. Yatarken sol tarafına doğru yatarsan da azalır şikayetlerin

Sevgim

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım mide yanması hep olur. Bana soğuk süt çok iyi geliyordu dene istersen. Birde druna söylersen şurup yazıyor oda rahatlatır. Yatarken sol tarafına doğru yatarsan da azalır şikayetlerin
Çok teşekkürler ederim gülüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende de oluyor canım doktor bebeğin yeri büyüdükçe mideye baskı yaptığını söyledi ondanmis ama kayınvalidem bebeğin saçı geliyor o da senin mideni yakıyor dedi. Ben gaviscon kullanıyorum doktorum önermişti baya etkili bilgin olsun
Çok sağolun cnm

Çok sağolun cnm

Çok sağolun cnm

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkürler ederim gülüm

Çok sağolun cnm

Çok sağolun cnm

Çok sağolun cnm
Rica ederim canım