E ne tadı olacak öyle hıc yemem daha iyi Maksat ameli körlemek 🤣🤣
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 18 Nisan 2022 #21 ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: E ne tadı olacak öyle hıc yemem daha iyi Genişletmek için tıkla ... Maksat ameli körlemek
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: E ne tadı olacak öyle hıc yemem daha iyi Genişletmek için tıkla ... Maksat ameli körlemek
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 18 Nisan 2022 #22 Gülcan ibo' Alıntı: Bi kaç yerde okudum Midye zararlimis herşey zararlı ya ne yiyim ben açmı kalayım herşey yasal neredeyse bu arada dün 30 tane falan yemisimdir Genişletmek için tıkla ... Bende yiyom deniz ürünü fazla tuketiyom özelikle somon bebeğin zekasi icin
Gülcan ibo' Alıntı: Bi kaç yerde okudum Midye zararlimis herşey zararlı ya ne yiyim ben açmı kalayım herşey yasal neredeyse bu arada dün 30 tane falan yemisimdir Genişletmek için tıkla ... Bende yiyom deniz ürünü fazla tuketiyom özelikle somon bebeğin zekasi icin
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 18 Nisan 2022 #23 Gülcan ibo' Alıntı: Bi kaç yerde okudum Midye zararlimis herşey zararlı ya ne yiyim ben açmı kalayım herşey yasal neredeyse bu arada dün 30 tane falan yemisimdir Genişletmek için tıkla ... Midye gebelikte zararlı canım tüketmesen çok iyi olur
Gülcan ibo' Alıntı: Bi kaç yerde okudum Midye zararlimis herşey zararlı ya ne yiyim ben açmı kalayım herşey yasal neredeyse bu arada dün 30 tane falan yemisimdir Genişletmek için tıkla ... Midye gebelikte zararlı canım tüketmesen çok iyi olur
Belinayin❤️ Annesi Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1,369 18 Nisan 2022 #24 Gülcan ibo' Alıntı: Bende seviyorum limonla annem yapıyor satıyor tertemiz o yüzden yiyorum Genişletmek için tıkla ... Ay iyi ozaman canm ya öyle temiz bulursam bende 2 3 tane yerdim ama herkez faklı yapiyorya o yüzden güvenemiyorum ya
Gülcan ibo' Alıntı: Bende seviyorum limonla annem yapıyor satıyor tertemiz o yüzden yiyorum Genişletmek için tıkla ... Ay iyi ozaman canm ya öyle temiz bulursam bende 2 3 tane yerdim ama herkez faklı yapiyorya o yüzden güvenemiyorum ya
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 18 Nisan 2022 #25 ❣️Gökperi'm❣️' Alıntı: aynen öyle bende diyorum onu yeme bunu yeme açmı kalalım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Nisan 2022 ben hiç yemedim tadını Merak ediyorum hep önünden geçerken diyorum alıp yiyecem cesaret edemiyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Nisan 2022 ben hiç yemedim tadını Merak ediyorum hep önünden geçerken diyorum alıp yiyecem cesaret edemiyorum Genişletmek için tıkla ... Tadını hiç merak etme cnm şayet ben hiç beğenmiyorum
❣️Gökperi'm❣️' Alıntı: aynen öyle bende diyorum onu yeme bunu yeme açmı kalalım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Nisan 2022 ben hiç yemedim tadını Merak ediyorum hep önünden geçerken diyorum alıp yiyecem cesaret edemiyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Nisan 2022 ben hiç yemedim tadını Merak ediyorum hep önünden geçerken diyorum alıp yiyecem cesaret edemiyorum Genişletmek için tıkla ... Tadını hiç merak etme cnm şayet ben hiç beğenmiyorum
Sümeyraaa🤍 Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,822 Konum Diyarbakır✌️ 19 Nisan 2022 #26 ecmelll' Alıntı: Tadını hiç merak etme cnm şayet ben hiç beğenmiyorum Genişletmek için tıkla ... şimdiye kadar yemedim bundan sonra da yem em artık
ecmelll' Alıntı: Tadını hiç merak etme cnm şayet ben hiç beğenmiyorum Genişletmek için tıkla ... şimdiye kadar yemedim bundan sonra da yem em artık
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 19 Nisan 2022 #27 ❣️Gökperi'm❣️' Alıntı: şimdiye kadar yemedim bundan sonra da yem em artık Genişletmek için tıkla ... En iyisi ama denemek istersen ye
❣️Gökperi'm❣️' Alıntı: şimdiye kadar yemedim bundan sonra da yem em artık Genişletmek için tıkla ... En iyisi ama denemek istersen ye