Midye zararlı mı gerçekten?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gülcan ibo tarafından oluşturulan Midye zararlı mı gerçekten? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,111 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Midye zararlı mı gerçekten?
Konbuyu başlatan Gülcan ibo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Direk haram denmez tahrimen mekruhtur Hanefi mezhebine göre yenilmez Hanefi mezhebine göre denizden çıkan şeyin balık veya balığa benzemesi gerekir safide böyle değildir daha geniş kapsamlıdır ama midye dört mezhebe göre tahrimen mekruhtur
Aynen kuzum

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Bi kaç yerde okudum Midye zararlimis herşey zararlı ya ne yiyim ben açmı kalayım herşey yasal neredeyse 😔bu arada dün 30 tane falan yemisimdir 😔
Keşke öncesnde araştırsaydınz evet zararlı yenmez hamıleler çiğ et balık ürünü tüketemez ve deniz ürünleri olarak civa fazla diye midye tüketlmez malesef. Siz bilirsinz yinede. Herşey yasak değil sakay at,çiğ et balık ürnleri,çiğ sosis sucuk pastırma salam tüketmekte yasak... yemiyoruz yani sıkıntıda olmuyo .😁

Gülcan ibo

Kayıtlı Üye
rank
Malesef zararlı bende çok seviyorum midyeyi ama yiyemiyorum doğum yapınca inşallah bol bol yiyecem
Bende seviyorum limonla annem yapıyor satıyor tertemiz o yüzden yiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım midye deniz mahsulü tam temizlenmediği için içinde bir sürü bakteri barındırıyor hastalık yapabilir. Gebelikte sakıncalı. Ayrıca yemek haram
Midyeyi annem yapıyor tertemiz yiyorum bilmediğim yerden yemem gerçekten temizlenmesi zor bısey

Canım midye deniz mahsulü tam temizlenmediği için içinde bir sürü bakteri barındırıyor hastalık yapabilir. Gebelikte sakıncalı. Ayrıca yemek haram
Midyeyi annem yapıyor tertemiz yiyorum bilmediğim yerden yemem gerçekten temizlenmesi zor bısey

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende seviyorum limanla annem yapıyor satıyor tertemiz o yüzden yiyorum

Bende çok severim
Afiyet olsun kuzum 🥰

Bi kaç yerde okudum Midye zararlimis herşey zararlı ya ne yiyim ben açmı kalayım herşey yasal neredeyse 😔bu arada dün 30 tane falan yemisimdir 😔
Denizin tûm pisliği midyede toplandığı için zararlı bebeğin gelişimi için gebelik ve emzirme sürecinde daha sağlıklı beslenmek gerekiyor bende kokoreç seviyorum hamileyken canım çok istedi ama i kadar baharat acı iyi olmadığı için yememiştim

aynen öyle bende diyorum onu yeme bunu yeme açmı kalalım 😅😅

ben hiç yemedim tadını Merak ediyorum hep önünden geçerken diyorum alıp yiyecem cesaret edemiyorum 😅😅

ben hiç yemedim tadını Merak ediyorum hep önünden geçerken diyorum alıp yiyecem cesaret edemiyorum 😅😅
Hiç Yemeyen tiksinir bir kere alışan birdaha asla vazgeçmez böyle değişik birşey 😃

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canımın istediği herşeyi yiyorum canım abartmadan, doktorum bana kokoreç de yeme demişti, sürekli yedim hiç bir şey olmadı

Denizin tûm pisliği midyede toplandığı için zararlı bebeğin gelişimi için gebelik ve emzirme sürecinde daha sağlıklı beslenmek gerekiyor bende kokoreç seviyorum hamileyken canım çok istedi ama i kadar baharat acı iyi olmadığı için yememiştim
Kokoreci baharatsız da yapıyorlar ki isteğe göre ben sürekli yerim evde de pişiririm

Canımın istediği herşeyi yiyorum canım abartmadan, doktorum bana kokoreç de yeme demişti, sürekli yedim hiç bir şey olmadı

Kokoreci baharatsız da yapıyorlar ki isteğe göre ben sürekli yerim evde de pişiririm
E ne tadı olacak öyle hıc yemem daha iyi

E ne tadı olacak öyle hıc yemem daha iyi ayrıca bende kokoreç ile birlikte yarım kavanoz biber turşusunu 3 dakikada mideye indirecek kapasite var 😃

Tüm sayfalar yüklendi.