Kızlar kendime moda selvim den abiye sipariş vermek istiyorum da aranızda ordan alışveriş yapan var mı ürünleri nasıl
Hülya hanım sizin bebeğiniz nasıl oldu durum iyidir inşallahBen bir ara birşeyler aldım kuzum arkadasimda alıyor urunleri bire bir aynı geliyor ben memnunum
Kuzum nasılsınız umut nasil konusmadik bayadirBen bir ara birşeyler aldım kuzum arkadasimda alıyor urunleri bire bir aynı geliyor ben memnunum
Sorduğun için çok teşekkür ederim kuzum iyiye gidiyor şükürler olsunHülya hanım sizin bebeğiniz nasıl oldu durum iyidir inşallah
Asenam seni çok özledim aşkım oğluşum iyiye gidiyor makineden ayrıldı kuvezici oksijen alıyorKuzum nasılsınız umut nasil konusmadik bayadir
Yaaaaaa bende seni çok özledim Allah'ım nasıl sevindim anlatamam yaaaa şükürler olsun RabbimeSorduğun için çok teşekkür ederim kuzum iyiye gidiyor şükürler olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Asenam seni çok özledim aşkım oğluşum iyiye gidiyor makineden ayrıldı kuvezici oksijen alıyor
Canımsın aşkım canım oral beslenmeyi deniyecekler asenam cuma günü ziyaret var emzik istedilerYaaaaaa bende seni çok özledim Allah'ım nasıl sevindim anlatamam yaaaa şükürler olsun Rabbime
Evet çok güzel kaliteliKızlar kendime moda selvim den abiye sipariş vermek istiyorum da aranızda ordan alışveriş yapan var mı ürünleri nasıl
Yaaaaa süper yaaa savaşçı oğlum.benimmmCanımsın aşkım canım oral beslenmeyi deniyecekler asenam cuma günü ziyaret var emzik istediler
Valla ben pek memnun değilim ürünleri güzel ama kaç defadır defolu gönderiyorlardı hatta son aldığım yine defolu geldi şikayetimi belirttiğim halde değişim yaptırdım yine defolu geldi geri yolladım daha da almadım bir şey 3 sene oldu belki değişmiştir bir şey diyemem ama mecbur kalmadıkça almam daha ordanKızlar kendime moda selvim den abiye sipariş vermek istiyorum da aranızda ordan alışveriş yapan var mı ürünleri nasıl