Moralim bozuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevdamrt tarafından oluşturulan Moralim bozuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,263 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Moralim bozuk
Konbuyu başlatan Sevdamrt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç
Ya sen sevgili değilsin artık ilk adım diye birşey olmaz ne olursa olsun eşine gidip yanaşman seni onursuz grursuzda yapmaz ne kadar eşinle ayrı yataklarda kalırsanız eşinde senden soğur ne kadar tartisirsaniz tartışın yataginizi ayırmayin kus Girin yatağa yine ayırmayin ben eşimi severek aldım 10 yıl çıktık hemde eşimle ne kavgalar ettim boşanma dercesine bile geldik ama yatağınızı ay8rmadik zaten ilk bir iki yıl birbirinize alışma devresi her türlü çatışma olur bir iki yılı atlattınmi herşey yoluna girer ottan boktan lütfen kus kalmayin eşine ya bir güzel kahvaltı yada güzel bir yeemk hazırla geldigindede söyle senin için hazırladım bu seni eksiltmez küçükte düşürmez aynı ev içinde kusluk olmaz bazen sen bazen o kustugunuzd3 birbinize yaklaşın nedir bu ilk adım davası evlilikte anlamdım gitti ayrılmak istemiyorsan yeri gelip alttan almayı bilcen özür dilemek erdemdir buda seni eksiltmicek emin ol dışardan bir adamdan dilemiyorsun koynuna aldığın insandan.
👏👏👏

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Boşa gitsin

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Boşa boşaa
O ne biçim cvp Bee. 😡 Boşa ne demek kız daha yeni evli ve ciddi ciddi fikir istiyo napması kosununda. Sen dalga geçer gibi boşa diyon. Ayıp ayıp

Kızlar merhaba 4 ay olucak yeni evliyim. Kocamla kavga ettik 1 hafta oldu benden ayrı yatıyor aslında hatalı o onun ağır lafına dayanamayıp senden nefret ediyorum dedim sanırım onu kaldıramadı konuşmuyor da benimle o hatalı olduğu için ben yanasmyorum ama ne zamana kadar böyle sürecek çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım akıl verin bana 😔
Hatalı diye yanaşmıyorum diye bişey yok cnm siz artık evlisiniz ve böyle küçük sorunları once o ilk adımı atsın önce o özür dilesin diye düşünerek büyütmeyin. Tm brlki o hatalıdır gerçekten ama madem yanaşmıyor sen git konuş onunla küçük sorunları büyütüp huzurunuzu kendi elinizle bozmayın. Onunla konuş ve Bi şekilde sorununuzu çözün brnce daha tazeciksiniz ya ben bile kıyamadım ayrı yatmanıza siz nasıl kıydınız kendinize

O ne biçim cvp Bee. 😡 Boşa ne demek kız daha yeni evli ve ciddi ciddi fikir istiyo napması kosununda. Sen dalga geçer gibi boşa diyon. Ayıp ayıp

Hatalı diye yanaşmıyorum diye bişey yok cnm siz artık evlisiniz ve böyle küçük sorunları once o ilk adımı atsın önce o özür dilesin diye düşünerek büyütmeyin. Tm brlki o hatalıdır gerçekten ama madem yanaşmıyor sen git konuş onunla küçük sorunları büyütüp huzurunuzu kendi elinizle bozmayın. Onunla konuş ve Bi şekilde sorununuzu çözün brnce daha tazeciksiniz ya ben bile kıyamadım ayrı yatmanıza siz nasıl kıydınız kendinize
Kuzum sinirlenme 🥰bu konu baya eskiydi 😊boşuna sinirlenip gerilme kız zaten barismisti eşiyle 😘

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Aynen canım bende gıcık olmuştum okuyunca hatta demiştik postu açan kıza 4 aylık evlisin alışma süreci canım olur böyle şeyler diye 🥰
Ayn cnm. Ya bide hepimiz bazen bu konuda olmasada çeşitli konular hakkında ciddi sorular soruyoruz. Ciddi şekilde sorduğumuz soruya böyle dalgayla cvp verilince insan sinir oluyor. Biraz böyle düşünerek sinirlendim

Ayn cnm. Ya bide hepimiz bazen bu konuda olmasada çeşitli konular hakkında ciddi sorular soruyoruz. Ciddi şekilde sorduğumuz soruya böyle dalgayla cvp verilince insan sinir oluyor. Biraz böyle düşünerek sinirlendim
Herkes kavga eder canım 1.5 yıllık evliyim 2 olucak Allah izin verirse . İlklerde bizde çok tartisiyorduk hiç anlaşamıyorduk ama sonrasında insan alışıyor artık çok şükür kavga felan etmiyoruz tabi kolay değil evlenip direk başka bı hayat başka bı ev alışma süreci oluyor. Ne yazikki öyle canım insanlarla dalga geçer gibi usluplarla konuşuyorlar kız yardım istiyor fikir soruyor daha 4 aylık evli yani boşan diyorlar aslında böyle konuşanlara fazla da bişey söylemek istemiyorum sadece hayretle okuyorum

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Ayn
Herkes kavga eder canım 1.5 yıllık evliyim 2 olucak Allah izin verirse . İlklerde bizde çok tartisiyorduk hiç anlaşamıyorduk ama sonrasında insan alışıyor artık çok şükür kavga felan etmiyoruz tabi kolay değil evlenip direk başka bı hayat başka bı ev alışma süreci oluyor. Ne yazikki öyle canım insanlarla dalga geçer gibi usluplarla konuşuyorlar kız yardım istiyor fikir soruyor daha 4 aylık evli yani boşan diyorlar aslında böyle konuşanlara fazla da bişey söylemek istemiyorum sadece hayretle okuyorum
Zaten çokta bişey denmez bunlara anlamazlar anlayacak olsalar böyle konuşmazlar zaten. Bende 3 yillık evliyim 2. Çocuğuma hamileyim ilk evlendiğimiz zaman bizde anlaşamıyorduk sanki 20 yıllık evliyiz de birbirinizden bıkmışız gibiydik. Ama çok şükür atlattık o günleri geri kaldı hepsi şimdi Allah bozmasın çok mutluyuz. Ama açık söylemek gerekirse eşim sayesinde bu mutlu günlere geldik. Eşim çok sabretti bana ben çok kaprisliydim eşimin sabrı olmasa yada şöyle diyim eşimin yerinde Başk biri olsaydı belkide çoktan boşanmıştık Allah korusun. Eşim çok sabretti beni çok alttan aldı hatalarımı hep görmezden geldi şimdi çok şükür çok mutluyuz Allah herkesi mutlu etsin

HamilebirBagyhan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 4 ay olucak yeni evliyim. Kocamla kavga ettik 1 hafta oldu benden ayrı yatıyor aslında hatalı o onun ağır lafına dayanamayıp senden nefret ediyorum dedim sanırım onu kaldıramadı konuşmuyor da benimle o hatalı olduğu için ben yanasmyorum ama ne zamana kadar böyle sürecek çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım akıl verin bana 😔
Merhaba öncelikle boşa diyenleri kesinlikle dinlemeyin. O ilk adimi atmadayisa bu seferlik siz atin o ilk adimi. Bundan sonrasi icin bukadar araya soğukluk getirmeyin. 1 hafta cok bir süre. biz eşimle kesinlikle küs olduğumuzda uyuyamayiz o sorunu çözmeden. Ve asla yataklari ayirmayiz birbirimize böyle söz verdik. Sizde böyle yapabilirsiniz..

Ayn

Zaten çokta bişey denmez bunlara anlamazlar anlayacak olsalar böyle konuşmazlar zaten. Bende 3 yillık evliyim 2. Çocuğuma hamileyim ilk evlendiğimiz zaman bizde anlaşamıyorduk sanki 20 yıllık evliyiz de birbirinizden bıkmışız gibiydik. Ama çok şükür atlattık o günleri geri kaldı hepsi şimdi Allah bozmasın çok mutluyuz. Ama açık söylemek gerekirse eşim sayesinde bu mutlu günlere geldik. Eşim çok sabretti bana ben çok kaprisliydim eşimin sabrı olmasa yada şöyle diyim eşimin yerinde Başk biri olsaydı belkide çoktan boşanmıştık Allah korusun. Eşim çok sabretti beni çok alttan aldı hatalarımı hep görmezden geldi şimdi çok şükür çok mutluyuz Allah herkesi mutlu etsin
Zaten kuzum bu biz kadınlardaki kapris trip olmasa nasıl yaşardık bilmiyorum 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.