Moralim bozuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevdamrt tarafından oluşturulan Moralim bozuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,305 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Moralim bozuk
Konbuyu başlatan Sevdamrt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Boşa gitsin

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Boşa boşaa
Bu nasıl yanlış bir üslup 😒 boşa ne demektir siz öyle mi yaptınız? Burada şiddet yok çok büyük bir olay yok daha yolun başında bu insanlar bizler örnek olmalıyız boşa çok yanlış bir yorum!!

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle size katılıyorum ablacım bende öyleyim dört yıldır evliyim artık eşimin huyunu suyunu biliyorum sinirliyken biri susmali eşim sinirlendimi ben susarım sonra o gider sakinleşir bu sefer gider ben konuşurum o zaman kavga hiç çıkmaz güler geçer bana Hiç Bir şey olmamış gibi
Zaten öyle olunca erkekler dayanamıyor hemen gelip sırnaşıyor çünkü soğuk olmaya onlar da dayanamaz ki iki taraf birbirini idare edecek evlilik böyle yürür arada alttan almak kimseyi küçük düşürmez bu kavga değil evlilik

Sevdamrt

Kayıtlı Üye
rank
Bu nasıl yanlış bir üslup 😒 boşa ne demektir siz öyle mi yaptınız? Burada şiddet yok çok büyük bir olay yok daha yolun başında bu insanlar bizler örnek olmalıyız boşa çok yanlış bir yorum!!
Evet cidden bende anlam veremedim bu şekilde bi cevaba

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 4 ay olucak yeni evliyim. Kocamla kavga ettik 1 hafta oldu benden ayrı yatıyor aslında hatalı o onun ağır lafına dayanamayıp senden nefret ediyorum dedim sanırım onu kaldıramadı konuşmuyor da benimle o hatalı olduğu için ben yanasmyorum ama ne zamana kadar böyle sürecek çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım akıl verin bana 😔
Ay biz on dört yıllık evliyiz tartismalar illaki olur ama eşim haklı da olsa haksizda olsa o yatağa küs girilmez işe giderken illa öper gelirken yine aynı sofraya kesinlikle küs oturulmaz o yüzden bizim tartışmalar en uzunu yirmidort saat degildir bir hafta ne inatmis eşin aman Allahim ama bu sefer sen gidersen hep bekler valla kendisi gelsin dört aylık evlilik ya içinden geldiği gibi dvvran bence sen gitmek istiyorsan yanına sen git evlisiniz bunun senin benim yok aman kalbim sıkıştı bir hafta ne kız

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Zaten öyle olunca erkekler dayanamıyor hemen gelip sırnaşıyor çünkü soğuk olmaya onlar da dayanamaz ki iki taraf birbirini idare edecek evlilik böyle yürür arada alttan almak kimseyi küçük düşürmez bu kavga değil evlilik
Aynen öyle ablacım z🥰🥰🥰

Ay biz on dört yıllık evliyiz tartismalar illaki olur ama eşim haklı da olsa haksizda olsa o yatağa küs girilmez işe giderken illa öper gelirken yine aynı sofraya kesinlikle küs oturulmaz o yüzden bizim tartışmalar en uzunu yirmidort saat degildir bir hafta ne inatmis eşin aman Allahim ama bu sefer sen gidersen hep bekler valla kendisi gelsin dört aylık evlilik ya içinden geldiği gibi dvvran bence sen gitmek istiyorsan yanına sen git evlisiniz bunun senin benim yok aman kalbim sıkıştı bir hafta ne kız
Aynen bende bir saat bile kus kalamıyorum dayanamıyorum eşimde aynı şekil bazen diyorum bu sefer konusmuyacam yanım geliyor hemen bir gülme tutuyor orda zaten her şey bitiyor eriyorum 🥰🥰

İlk ben başlattım bu yatak olayını bu kavgamız da değil ama 🙄

Boşayım mı
Bu yorumu görme bile canım bırak o boşasin

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 4 ay olucak yeni evliyim. Kocamla kavga ettik 1 hafta oldu benden ayrı yatıyor aslında hatalı o onun ağır lafına dayanamayıp senden nefret ediyorum dedim sanırım onu kaldıramadı konuşmuyor da benimle o hatalı olduğu için ben yanasmyorum ama ne zamana kadar böyle sürecek çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım akıl verin bana 😔
Sen şimdi hemen kalk bence ilk başta Allah rızası için emin ol Allah bu dünyada en çok evliliğe karı koca arasındaki huzura değer veriyor. Sırf Allah rızası için ve yuvanın mutluluğu huzuru için git eşinin yanına sarıl ve konuş de böyle yapmayalım gerçekten güzelce konuş kesinlikle herşey daha güzel olacak. Kaybeden olmayacak bu durumda asla böyle şeyde gurur olmaz 😊😊 hadi iyi geceler Allah mutluluğunuzu daim etsin 🙏🙏

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bence uyuduğu zaman git yanına uyu istemese de konuşur zaten halledin yatak ayırmayın

Tüm sayfalar yüklendi.