Moralim çok bozuk kızlar 😞😞😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Moralim çok bozuk kızlar 😞😞😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,009 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Moralim çok bozuk kızlar 😞😞😞
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Dün gece sabaha kadar emdi sabah 3 saat uyandirmadim ki sütüm biriksin diye ama göğüslerim yumuşacık hala sütüm kesildi diye korkuyorum şimdi mama vermek zorunda kaldım 50 ml hemsini tüketti 29 günlüğüz çok moralim bozuk sütüm kesilecek diye 😭😭
Göğsünün yumuşaklığı seni tedirgin etmesin canım o emdikçe süt iner göğsüne humana still tea iç ben çok faydasını gördüm göğüs masajı yap emzirmeden önce göğüs uçlarını uyar süt daha hızlı iner sütun bol olsun canım

Amin inşallah valla diyorum sanki millet tek sütle mi büyütüyor diyorum en. Kötü kesilsede mama verirrim diyip moralimi bozmayacagim🙂🙂
Ya hayatım yazılarını okuyorum resmen kendim yazmışım gibime geliyor inana biliyormusun
Benim bebeyim 3 ay 18 günlükkk
İlk başlarda sütüm normal olarak vardır bu arada krndim o kadar iri olmasamda göyüslerim büyük olur.
Yanj emziriyordum. Fakat kəzəm sol göysümü emmek istemedi sütüm azaldı tek memeyle emziriyordum tek oldugu için yetmedi sık sık kalkar aglardı rmzirirdim sütüm yetmezdi diye düşünmeye başladım stres oldum agladım evdekiler falan mama ver sütünü istemiyor zayıf falan dediler gine üzüldüm.
Bir gün brbeyimin sürekli agladıgını gördüm göysümü agzına koydugumda yumuşacıkdı ve süt gelmediyi icin agladı.
Mamaya karar verdim çok şeyler denedim ilaçmı rezene mi kimyonmu papatyamı tarşınmı sarımsak soganmı ne bileyim tatlımı tuzlumu olmadı.
Şiçdi biliyorum az da olsa sütüm var önce emzirriyorum emdiyi kadar emiyor sonra mama yapıyorum az 90 ya 120 falan onu da emiyor doyuyor hrm süt veriyorum hem mama.
Moralimi bozmadım daha olmayınca olmuyor. Zaten 6 ayın tamamında ek qıda da vericem mamayı kesicem emziricem.
Ek qıda yediyinde baya bir süre tok tutucak sen de öyle yap ve üzülme. Vardır her şeyde bir hayır.
Yetersiz deyilsin bir annesin eyer çocugunun iyiliyi böyleyse sende böyle yapıcaksın. İlakı emziricem diye bebeyimizi aç da bırakamayız..
Üzelme canım benim🤗🤗🤗🤗

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Dün gece sabaha kadar emdi sabah 3 saat uyandirmadim ki sütüm biriksin diye ama göğüslerim yumuşacık hala sütüm kesildi diye korkuyorum şimdi mama vermek zorunda kaldım 50 ml hemsini tüketti 29 günlüğüz çok moralim bozuk sütüm kesilecek diye 😭😭
Soğan kavur salça ince bulgur çorba yap Deli gibi süt getiriyor mutlaka dene

SBA-

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol su ve komposto iç maltana var onu iç ılık süt iç gece yatmadan yemek ye ben makarna yedim sabaha kadar sütüm hiç azalmadı ben sütüm çoğalsın diye bunları yapıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Soğan kavur salça ince bulgur çorba yap Deli gibi süt getiriyor mutlaka dene
Bunun detaylı tarifini verebilir misin

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol su ve komposto iç maltana var onu iç ılık süt iç gece yatmadan yemek ye ben makarna yedim sabaha kadar sütüm hiç azalmadı ben sütüm çoğalsın diye bunları yapıyorum

Bunun detaylı tarifini verebilir misin
Soğan salça ince bulgur çorba yapacaksın bunlar la

Soğan salça ince bulgur çorba yapacaksın bunlar la
Soğan doğra yeklik kavur salça sını tuzunu ince bulgur suyunu koy kaynat iç bak nasıl sütün oluyor Bn böyle 4 tane çocuk emzirdim maşallah

Tüm sayfalar yüklendi.