Bugün ev sahibimiz olan şeytan kadın kapıya geldi zaten meymenetsizin teki kalbindeki kötülük yüzüne vurmuş düpedüz çıkın demişti bize ev arıyorduk ama hala kafamıza göre bulamadık neyse geldi dırdır dırdır bağırmaya kalktı bende kızdım dedim seninle uğraşamam ben kendi kendine konuş kapıda vurdum kapıyı yüzüne kapattım. Eşim geldi yanına gitti ve baya baya kıyamet koptu eşim aşırı sinirlendi çok bağırdı kadına merdivenler yankılandı tüm komşular dışarı çıktı geldiler kadın hala car çar bağırıyor eşim sinirden duvara yumruk vurdu eli hep yaralandı şimdi de aşırı moralsiz yemek yemiyor konuşmuyor ne yapacam bilmiyorum evimizde huzur muzur kalmadı baya geldi çöktü mutluluğun huzurun üstüne karabasan gibi lanet kadın. Ama Allah'tan bulsun inşallah bende kızdım dedim madem cikmamizi istiyorsun git adliyeye ihtar yollat çıkın diye ve sonrasında altı ay daha bekle keyfimiz isterse çıkarız he yok devlete vergi ödemiyorsun ondan gidip çık ihtarnamesi yollayamıyorsan biz ne zaman bize uygun daire bulur çıkarsak o zaman çıkacağız sesini keseceksin dedim ama cidden delircem eşim aşırı mutsuz