Moralim cok bozum kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma29 tarafından oluşturulan Moralim cok bozum kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,142 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Moralim cok bozum kızlar
Konbuyu başlatan Fatma29
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
28 haftalik hamileyim 13 kilo aldim görümcülerim kayinvalidem hep yedigin sana yaradi bebek kilo almamis diye kiziyolar moralini bozuyolar insanin haftaya kontrolum var insallah hayirli bi sonuc alirim
Nerden biliyorlar çok bilmişler sen moralini hiç bozma canım inşallah yediklerin bebişine yaramıştır 😘

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
28 haftalik hamileyim 13 kilo aldim görümcülerim kayinvalidem hep yedigin sana yaradi bebek kilo almamis diye kiziyolar moralini bozuyolar insanin haftaya kontrolum var insallah hayirli bi sonuc alirim
Onlara ne ister 13 ister 23 kilo alırsın ben ilk gebelikte 34 kilo aldim kimene aldigim kilolardan takma kafana bak keyfine doğumdan sonra verirsin elbet bebekte kilo alıyor icinde hepsi sana kalmıyor

Fatma29

Kayıtlı Üye
rank
Insallah bir ay once doktora gitdigimde bebek kücük demislerdi bunu soyledigim gunden beri yedigin sana yaradi diyip moral bozuyolar

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Boşver onları kuzum ne takıyorsun ki onları moral bozmaktan başka işe yaramazlar zaten. İnşallah güzel haberler alırsın onlarda kudursun lar

...

Moderator
Mod
rank
Sıkma canını canım.onlar konuşsun.Bebek kilolu veya zayıf olsun.Yeterki sağlıklı olsun.Tabi onlar bunu anlayamayacak kadar cahillermiş.

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Ben anlamıyorum sanki bu kilo almaya sen karar weriyorsun.. hanqi anne ister bebeqi kilo almasın kendisi alsın die.. boş boş konuşmasınlar sanki kendileri hiç kilo almamışlar..

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kocanın parasını onlar yiyememiş ondan demişlerdir 🙈 cnm kimsenin hamileligi aynı degil bebegi de bebeğin şu an zayıf olabilir önemli olan sağlıklı olması hamilesin bunları kafana takıp yememezlik etme ye iç keyfini çıkar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Karnındaki bebeğimi görüyormuş ruh hastaları

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm başkasını takma tabi ama tatlı ve yağlı Yemeklerden uzak dur .. bebgin içinde bebeğe kilo yapan yiyeceklerden tüket 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.