Moralim cok bozum kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma29 tarafından oluşturulan Moralim cok bozum kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,141 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Moralim cok bozum kızlar
Konbuyu başlatan Fatma29
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
28 haftalik hamileyim 13 kilo aldim görümcülerim kayinvalidem hep yedigin sana yaradi bebek kilo almamis diye kiziyolar moralini bozuyolar insanin haftaya kontrolum var insallah hayirli bi sonuc alirim
Boşver canım hiç takma kafana zaten doğumda 3 4 kilo bebek kendisi oluyor bunun suyunu falan da hesaba koyarsan ilk haftadan 10 kiloya yakın direk gidiyormuş öbürünü de zamanla verirsin hiç takma kafana bende 30. Haftamdayim bende 13 kilo aldım evladım sağlıklı olsun da kilo bı şekilde hallolur zaten

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
28 haftalik hamileyim 13 kilo aldim görümcülerim kayinvalidem hep yedigin sana yaradi bebek kilo almamis diye kiziyolar moralini bozuyolar insanin haftaya kontrolum var insallah hayirli bi sonuc alirim
Pardonda kim oluyorlarda kızıyorlar ağızlarını kapatsana canım tabiki her anne ister kendi değil bebeği kilo alsın belkide bebeğin almıştır ezdirme kendini

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ay deli olurum böyle şeylere hamile kadının yediginin lafı mı yapılır Allah yardımcın olsun canım ne yılanlar ya

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Nerden biliyorlar karnının içini görüp tartı gibi tartıyorlar mi TE Allah'ım yaa takma güzelim sen onları insanın moralini bozmak için konuşuyorlar resmen 🤦🏻‍♀️

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Ay kiz ben 30 kilo aldım benim kaynanamda oyle dedi maşallah normal olarak 4 kilo 250 gram doğurdum çoçuğumu ama kiloya asla takilmayin cok kilo saglikli degil sagliksiz o yüzden saglikli kilosunda olmasi önemli olan size aman zayifmis diyene ben zayif seviyorum Allah gönlüme göre verdi iri bebek sevmem ben deyin sussunlar önemli olan sağlıklı olması.

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Cnm ben 25. Haftaya girdim bende hamileliğimden bu yana 13 kilo almışım ama çok şükür benm bebeğiminde kilosu iyi. Yani ben hamileliğimde hem kendim kilo alıyorum hemde bebeğim kilo alıyor. Bide bnm bu 13 kiloya ihtiyacım vardı zaten. Ben emzirme döneminde hamile kaldığım için çok zayıfladım emzirmekten hamile olduğumu öğrendiğimde 39 kiloya düşmüştüm neyseki şimdi toparladım 52 kilo olmuşum. Yani bu 13 kilo lazımdı bana

Tüm sayfalar yüklendi.