Kusması ilaç kullanacak kadar ileri derecede miydi canım kusmayı engeller az da olsa kilo alabilirMotilium verdi dokto kusmaması için aç karnına günde 4 kere kullanan var mı kilo aldırır mı kızım 8 aylık
Valla o kdr birşey demedi sürekli kusuyor kilo alımı da iyi sayılır ayda 700 gr kilo alımında sıkıntı yok dedi doktor ama işte sürekli kusuyor biraz kilo alsın diye kullancam sadece anne sütü alıyor ek gıda çok yemiyor... Mama kullanmak istemedim kilo alsın diye arada bir verdim kendisi almadıPeki kusması nedenmiş kuzum
İNŞALLAH alır ayda 700 gr alıyor düzenli birşekildeKusması ilaç kullanacak kadar ileri derecede miydi canım kusmayı engeller az da olsa kilo alabilir
İNŞALLAH alır ayda 700 gr alıyor düzenli birşekildeKusması ilaç kullanacak kadar ileri derecede miydi canım kusmayı engeller az da olsa kilo alabilir
Kaç aylık bebişinizDoktor benim bebeğime de verdi yarın başlayacağım inşallah işe yarar bakalım
5 ay 2 günlükKaç aylık bebişiniz![]()
Mervemmmm nasilsin kuzumDoktor benim bebeğime de verdi yarın başlayacağım inşallah işe yarar bakalım
Düzenli Kilo alıyormuş aslında bazı bebekler genetik olarak minyon tipli zayıf olurlar ama sağlıklıdırlarValla o kdr birşey demedi sürekli kusuyor kilo alımı da iyi sayılır ayda 700 gr kilo alımında sıkıntı yok dedi doktor ama işte sürekli kusuyor biraz kilo alsın diye kullancam sadece anne sütü alıyor ek gıda çok yemiyor... Mama kullanmak istemedim kilo alsın diye arada bir verdim kendisi almadı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İNŞALLAH alır ayda 700 gr alıyor düzenli birşekilde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İNŞALLAH alır ayda 700 gr alıyor düzenli birşekilde
Ben kullandım kusması geçti ama kilo alır mı bilmiyorumMotilium verdi dokto kusmaması için aç karnına günde 4 kere kullanan var mı kilo aldırır mı kızım 8 aylık