Sorum var Mrb annisler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Mrb annisler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,529 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mrb annisler
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar nasılsıniz kızlar ya bgun cok halsizim belimde de ince bi sızı var başım flan da dönüyor ellerim ayaklarım da hep şiş yataktan kalkasım bile yok yaa tansiyon mu acaba bilemedim ki neden böyleyim bgun midem flan da bulanıyor kızlar su bile içsem ağzımın içinde acı bir tat oluşuyor böyle olan annisler var mı bana bi fikir verebilir mi soğuk soğuk terliyorum da canlarım😟😟

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Slm kızlar nasılsıniz kızlar ya bgun cok halsizim belimde de ince bi sızı var başım flan da dönüyor ellerim ayaklarım da hep şiş yataktan kalkasım bile yok yaa tansiyon mu acaba bilemedim ki neden böyleyim bgun midem flan da bulanıyor kızlar su bile içsem ağzımın içinde acı bir tat oluşuyor böyle olan annisler var mı bana bi fikir verebilir mi soğuk soğuk terliyorum da canlarım😟😟
Geçmiş olsun kuzum

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Önce likle geçmiş olsun canım bende bu sabah muttfaktayken birden bire vücuduma titreme girdi kendimi baya kötü hissettim odaya geçip uzanayım dedim daha odaya geçmeden çöktüm takat kalmadı yürüyeyim uzandım eşimi aradım zaten iş yerimiz bizim evin altı eşim geldi süt falan verdi içtim ondansonra yavaş yavaş toparlandım şimdi çok şükür iyim ana niye öyle oldu anlamadım

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Önce likle geçmiş olsun canım bende bu sabah muttfaktayken birden bire vücuduma titreme girdi kendimi baya kötü hissettim odaya geçip uzanayım dedim daha odaya geçmeden çöktüm takat kalmadı yürüyeyim uzandım eşimi aradım zaten iş yerimiz bizim evin altı eşim geldi süt falan verdi içtim ondansonra yavaş yavaş toparlandım şimdi çok şükür iyim ana niye öyle oldu anlamadım
Sagl kuzum sana da çok geçmiş olsun kaç haftaliksin balım aynı durum bugün bende de var süt iyi geldimi bende içeyim o zmn ya kendimi bayılacak direncsiz hissediyorum cnm ya

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Sagl kuzum sana da çok geçmiş olsun kaç haftaliksin balım aynı durum bugün bende de var süt iyi geldimi bende içeyim o zmn ya kendimi bayılacak direncsiz hissediyorum cnm ya
15 +2 haftalık canım bende bayılacak gibi hissediyordum hiç takatım yoktu valla süt iyi geldi biraz sonra yarım elmada yedim çok şükür şimdilik iyim

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
15 +2 haftalık canım bende bayılacak gibi hissediyordum hiç takatım yoktu valla süt iyi geldi biraz sonra yarım elmada yedim çok şükür şimdilik iyim
Haftan küçükmüş daha kuzum kansızlık flan yada tansiyon dan olabilir cnm fazla yorma kendini benim haftam baya var son aylar ya o yüzden tedirgin oldum kuzum ama sende çok dikkat et tekrar olursa doktoruna danış değerlerine baktır kuzum bi geçmiş olsun cann

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun nekadarlik hamilesin

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Canım son haftalarda kansızlık varsa tansiyon düşmesi çok olur bende hep olurdu 2. Gebeliğimde kaç defa bayıldım hiç bilmiyorum aç kalmamaya çalış birde tatlı şeyler ye

Tüm sayfalar yüklendi.