Sorum var Mrb annisler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Mrb annisler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,542 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mrb annisler
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Haftan küçükmüş daha kuzum kansızlık flan yada tansiyon dan olabilir cnm fazla yorma kendini benim haftam baya var son aylar ya o yüzden tedirgin oldum kuzum ama sende çok dikkat et tekrar olursa doktoruna danış değerlerine baktır kuzum bi geçmiş olsun cann
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bastıracak çünkü bu aralar arada Bi öyle oluyor

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun nekadarlik hamilesin
27+3 cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun kuzum valla keşke yardimci olsam ama bende hoc öyle olmadı bu durum
Tşkler sagolun

Geçmiş olsun kuzum valla keşke yardimci olsam ama bende hoc öyle olmadı bu durum
Tşkler sagolun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Slm kızlar nasılsıniz kızlar ya bgun cok halsizim belimde de ince bi sızı var başım flan da dönüyor ellerim ayaklarım da hep şiş yataktan kalkasım bile yok yaa tansiyon mu acaba bilemedim ki neden böyleyim bgun midem flan da bulanıyor kızlar su bile içsem ağzımın içinde acı bir tat oluşuyor böyle olan annisler var mı bana bi fikir verebilir mi soğuk soğuk terliyorum da canlarım😟😟
Kuzum artık sona doğru ilerledikçe ağırlık çöküyor normaldir bu tür şeyler

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar nasılsıniz kızlar ya bgun cok halsizim belimde de ince bi sızı var başım flan da dönüyor ellerim ayaklarım da hep şiş yataktan kalkasım bile yok yaa tansiyon mu acaba bilemedim ki neden böyleyim bgun midem flan da bulanıyor kızlar su bile içsem ağzımın içinde acı bir tat oluşuyor böyle olan annisler var mı bana bi fikir verebilir mi soğuk soğuk terliyorum da canlarım😟😟
Geçmiş olsun canm dikkat et kendine

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Cok sagl kuzum boğaz ağrım öksürüğüm ateşim yok ki ama cnm yine de olma şansım var mı ki cnn

Sagl tatlim benim amin ins kuzum❣️

Öyle yapacam kuzum olmazsa bide parol içmeyi düşünüyorum son aylar da icebiliyoruz demi cnm
Evet canım içiliyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar