Mrb

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Mrb başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,396 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mrb
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nisa.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım size bir sorum olacak benim rüyadan anlayan varmı aranızda sürekli hamile olduğumu görüyorum ama bir türlü doktora gidemiyorum bu arada oğlumun ayağı motorun eksozuna değdi yandı biraz bugün doktora tekrar götüreceğim iz kalmaması için ne yapabilirim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canlarım size bir sorum olacak benim rüyadan anlayan varmı aranızda sürekli hamile olduğumu görüyorum ama bir türlü doktora gidemiyorum bu arada oğlumun ayağı motorun eksozuna değdi yandı biraz bugün doktora tekrar götüreceğim iz kalmaması için ne yapabilirim
canim merhaba rüyadan pek anlamam ama sanirim hamilelik düşüncen vardi ve esinde cok istiyordu belki onu düşünerek bilinç altina yerlestirse bu tür rüya görmek normal 😊
Oglun.nasil suan cok mu yandi cok geçmiş olsun iz kalmamasi icin ne yapıyolar bilmem ama doktoru gerekli kremleri vermistir onlar muhakkak toparlayacaktir🤲🙏

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Aynen cnm benim ayağının küçük ama ikinci derece bir yanık cnm kremini verdi pansumanda yaptırıyor um cnm babası işte dikkatsiz davranınca yavrumun ayağı yanmış
canim merhaba rüyadan pek anlamam ama sanirim hamilelik düşüncen vardi ve esinde cok istiyordu belki onu düşünerek bilinç altina yerlestirse bu tür rüya görmek normal 😊
Oglun.nasil suan cok mu yandi cok geçmiş olsun iz kalmamasi icin ne yapıyolar bilmem ama doktoru gerekli kremleri vermistir onlar muhakkak toparlayacaktir🤲🙏

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Şükür canim bayram temizligi ile bogusuyorum
Cocuklar iyi şükürler olsun laren yerde oynuyor toprak televizyon izliyor
Sen nasilsin
Kolay gelsin cmm dikkat et kendine Allah'ım bağışlasın masallah anlasiyorlar mi kardeşler bizde de aynı bayram temizliği var ama dün yine sallandik yerden vurdu 😏😏korkuyorum ama devam hayata🤷

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Bilinç altında kalmış canm istemsizce düşünsen bile rüyana girer kuzum geçmiş olsun aleo Vera bire bir iz bırakmaz birde Hindistan cevizi yağı denenmiş ikiside cnm kantaron yağı da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kolay gelsin cmm dikkat et kendine Allah'ım bağışlasın masallah anlasiyorlar mi kardeşler bizde de aynı bayram temizliği var ama dün yine sallandik yerden vurdu 😏😏korkuyorum ama devam hayata🤷
Ayy bizde her gün sallanıyorz ödüm kopuyor bugünde küt küt etti yer iki kez yükseldi geri indi çok korktum 🥺🥺

Tüm sayfalar yüklendi.