Sorum var Muanyne

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Muanyne başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 940 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Muanyne
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kizlar altan muane etti doktor hanim... catin basik ve dar dedi.. normal dogum ypamazsin demiyorum ama eziyet cok cekersrsin dedi. 38 haftaligim eger dusunursen yarin gel dedi sezeryana erken degil mi..👋🥰 kafam karisti sancilarin yuksek ckmis ama acilman yok dedi herhan acilman olup dogum gercklesir dedi valla kafam corba gibi... ??? 2600 bebek
ben senin yerinde olsam sezeryan olurdum ki oldum hatta 37. haftada sezeryan zor değil canım belden uyuşmalı istersen direk bebeiği görüp emzirebilirsin. 2 saat sonra ayaktasın ne güzel

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
ben senin yerinde olsam sezeryan olurdum ki oldum hatta 37. haftada sezeryan zor değil canım belden uyuşmalı istersen direk bebeiği görüp emzirebilirsin. 2 saat sonra ayaktasın ne güzel
Ya simdi bana diyor kayin validem bekle 4 5 gun daha en azindan 39 hafta olsun bebek toplansin oyle szeryan ol.

Tüm sayfalar yüklendi.