Muayene ücretlerine zam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Muayene ücretlerine zam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,366 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Muayene ücretlerine zam
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Sorduk canım onuda 8.5 doğum paketi ama ekstra birşey çıkarsa eklenirmiş fiyata birde benim doğum ocak ayında olacak dedim yeni yıl fiyatları ile tekrar hesaplanır dedi yani bir 9. 5 10 bini bulur sanırım 😅😅
Benimde subat ta denk geliyo ozaman ben herzaman kigi gibi acilden giris yapip ucretsiz hale getireyim alistik artik acillerde dogurmaya😂😂

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Gıcık oluyorum yemin ederim ya😡😡 senin sadece muayene mi 415 canım 😳
Geçen hafta randevu aldım 340 TL ye bugün gittik fiş kesmeye 415 çıktı 340 demişlerdi dedik 3 gün önce zam gelmiş bu fiyat de sgk kapsıyormuş sgk olmasa 515 falan dediler yani zam üstüne zam yine 😒
Ben muayene olduğum hastanede ilk 90 tlydi muyenesi her ay 10 lira arttı sadece 1.yada 2 ay zam yapmadılar taburcu olurkan muayene ücreti 150 lira olmultu bile şuan 200 lirayı aşmıltır ki bu ssk anlaşmalı hali

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım neden araştırma hastanelerini tercih etmiyorsun yazık değilmi o paraya çocuğun eksiklerini alırsın yanlış anlama tercih senin tabi ama devlet hastaneleri çok ilgili değil belki ama muayene aynı şekilde yapılıyor sonuçta yine de sen bilirsin canım
Canım ben eşimi biliyorum o yüzden gitmiyorum açıkçası eşim istiyor ki detaylı bakılsın ilgi alakaları olsun kendisi de girmek istiyor görmek istiyor biraz doktor ters davransa eminim ki tartışır başımız ağrısın istemiyorum ne yalan söyleyim ne kadar desek devlet özelin sağladığı bazı imkanları maalesef sağlamıyor hani yoğunluktan dolayı doktoru kötülediğim için demiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben muayene olduğum hastanede ilk 90 tlydi muyenesi her ay 10 lira arttı sadece 1.yada 2 ay zam yapmadılar taburcu olurkan muayene ücreti 150 lira olmultu bile şuan 200 lirayı aşmıltır ki bu ssk anlaşmalı hali
İşte aslında bir muayene için gerçekten fazla biliyorum 🤦‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde subat ta denk geliyo ozaman ben herzaman kigi gibi acilden giris yapip ucretsiz hale getireyim alistik artik acillerde dogurmaya😂😂
Acilden giriş yapınca ücretsiz mi oluyor kız 😅

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Geçen hafta randevu aldım 340 TL ye bugün gittik fiş kesmeye 415 çıktı 340 demişlerdi dedik 3 gün önce zam gelmiş bu fiyat de sgk kapsıyormuş sgk olmasa 515 falan dediler yani zam üstüne zam yine 😒
Neye zam gelmedi ki her şey uçuk fiyata şimdi

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Amaaa ne kadar pahalı sgk olmasa ne olur acaba

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
B
Canım neden araştırma hastanelerini tercih etmiyorsun yazık değilmi o paraya çocuğun eksiklerini alırsın yanlış anlama tercih senin tabi ama devlet hastaneleri çok ilgili değil belki ama muayene aynı şekilde yapılıyor sonuçta yine de sen bilirsin canım
enim doktorum devlette çok iyi valla çok memnunum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardım etsin hepimizin durum aynı bende anlamadım aynı hastaneye gidiyorum her defasında ücret artıyor zaten kadın doğum olunca onlara ekstra kazanç çünkü hastalıktan dolayı devlet pek tercih edilmiyor özel sağlık sigortamız da var tüm branşlarda indirim veriyo kadın doğum hariç Allahtan doğumum bu sene ocaktan sonra iyice artacak belli ki

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardım etsin hepimizin durum aynı bende anlamadım aynı hastaneye gidiyorum her defasında ücret artıyor zaten kadın doğum olunca onlara ekstra kazanç çünkü hastalıktan dolayı devlet pek tercih edilmiyor özel sağlık sigortamız da var tüm branşlarda indirim veriyo kadın doğum hariç Allahtan doğumum bu sene ocaktan sonra iyice artacak belli ki
Amin canım öyle görünüyor genelleme bir fiyat alınca özel olduğu zaman 4 veya 5 binden ağızlarını açıyorlar çoğu hastane 8 bine kadar çıktı gördüğüm bakalım yeni yıl fiyatı ile ne diyecekler Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Tüm sayfalar yüklendi.