Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar moralim çok bozuk kızım yerde sürünürken kolu ters döndü dirseginden çıkmış acile gittim doktor düzeltti ama hala doğru düzgün oynatmıyor. Yavrum çok ağladı
Kızlar moralim çok bozuk kızım yerde sürünürken kolu ters döndü dirseginden çıkmış acile gittim doktor düzeltti ama hala doğru düzgün oynatmıyor. Yavrum çok ağladı
Hiçte bile doktor bana ayak uydursun ben doktora niye ayak uyduracam
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Kız diğer postlarda biz dörtlü olarak çok gülüp yazıyoruz o yüzden insanları rahatsız etmemek adına toplanma postu yapalım burda kendimizce kimseyi rahatsız etmeyiz dedik ama olmadı
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Bebeklerin kemikleri, vücutları bizlere göre çabuk iyileşiyor kuzum merak etme ağrıdığı için hareket ettiremez kuzucuk bi ağrı kesici ver istersen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kız diğer postlarda biz dörtlü olarak çok gülüp yazıyoruz o yüzden insanları rahatsız etmemek adına toplanma postu yapalım burda kendimizce kimseyi rahatsız etmeyiz dedik ama olmadı
Bişey olmadı kuzum boş kalınca ne yapacağımızı şaşırdık bizde böyle bişey yapalım dedik sohbet edince iyi geliyor bize ama bu gidişle gülmekten @Kayra'nın Annesi 👶🏻@Ayshe❣️ ve @Mervercan doğuma yaparlar diye korkuyorum ben