Bana da öyle geldi sanki 😂😂 Acaba ne ? Merak ettim şimdi 😂😂😂
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 22 Nisan 2022 #721 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bana da öyle geldi sanki Genişletmek için tıkla ... Acaba ne ? Merak ettim şimdi
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bana da öyle geldi sanki Genişletmek için tıkla ... Acaba ne ? Merak ettim şimdi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,827 Konum Kırklareli 22 Nisan 2022 #722 Mervercan' Alıntı: Acaba ne ? Merak ettim şimdi Genişletmek için tıkla ... @Mariya 🌼 ne dmeek istsdin kız sen bize bak içimiz içimizi yiyor acıktık şöyle çabuk
Mervercan' Alıntı: Acaba ne ? Merak ettim şimdi Genişletmek için tıkla ... @Mariya 🌼 ne dmeek istsdin kız sen bize bak içimiz içimizi yiyor acıktık şöyle çabuk
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,719 Konum Van 22 Nisan 2022 #723 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ne demek istiyorsun kız açık açık şöyle Genişletmek için tıkla ... Söylemicem işte bana ne bana ne Mervercan' Alıntı: Hormonlarımızın suçu bizim değil Genişletmek için tıkla ... Garibim hormonların ne suçu var acaba yapıp yapıp onların suçuna atıyorsunuz Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: @Mariya 🌼 ne dmeek istsdin kız sen bize bak içimiz içimizi yiyor acıktık şöyle çabuk Genişletmek için tıkla ... Aaaa Kuru iftira ne demişim ki ben Bak yine acıktın söyleyince suçlu oluyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Nisan 2022 Mervercan' Alıntı: Acaba ne ? Merak ettim şimdi Genişletmek için tıkla ... Sizde dün bana söylemediniz ben de bugün söylemiiiiccceeemmmmmm
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ne demek istiyorsun kız açık açık şöyle Genişletmek için tıkla ... Söylemicem işte bana ne bana ne Mervercan' Alıntı: Hormonlarımızın suçu bizim değil Genişletmek için tıkla ... Garibim hormonların ne suçu var acaba yapıp yapıp onların suçuna atıyorsunuz Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: @Mariya 🌼 ne dmeek istsdin kız sen bize bak içimiz içimizi yiyor acıktık şöyle çabuk Genişletmek için tıkla ... Aaaa Kuru iftira ne demişim ki ben Bak yine acıktın söyleyince suçlu oluyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Nisan 2022 Mervercan' Alıntı: Acaba ne ? Merak ettim şimdi Genişletmek için tıkla ... Sizde dün bana söylemediniz ben de bugün söylemiiiiccceeemmmmmm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,827 Konum Kırklareli 22 Nisan 2022 #724 Mariya 🌼' Alıntı: Söylemicem işte bana ne bana ne Garibim hormonların ne suçu var acaba yapıp yapıp onların suçuna atıyorsunuz Aaaa Kuru iftira ne demişim ki ben Bak yine acıktın söyleyince suçlu oluyorum Genişletmek için tıkla ... Açım kız ayıptır söylemesi oğlumu doyuruyorum yoksa asla yemek yemem Kayra açıktı ben değil hem soylemezsen küserim
Mariya 🌼' Alıntı: Söylemicem işte bana ne bana ne Garibim hormonların ne suçu var acaba yapıp yapıp onların suçuna atıyorsunuz Aaaa Kuru iftira ne demişim ki ben Bak yine acıktın söyleyince suçlu oluyorum Genişletmek için tıkla ... Açım kız ayıptır söylemesi oğlumu doyuruyorum yoksa asla yemek yemem Kayra açıktı ben değil hem soylemezsen küserim
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,719 Konum Van 22 Nisan 2022 #725 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Açım kız ayıptır söylemesi oğlumu doyuruyorum yoksa asla yemek yemem Kayra açıktı ben değil Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi canım Kayra acıkmasa sen hiç yemek yermisin Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: hem soylemezsen küserim Genişletmek için tıkla ... Küsme kız bişey demedim ki hep gülüyorsunuz hormonların sizinle ne derdi var anlamış değilim hep onların suçu
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Açım kız ayıptır söylemesi oğlumu doyuruyorum yoksa asla yemek yemem Kayra açıktı ben değil Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi canım Kayra acıkmasa sen hiç yemek yermisin Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: hem soylemezsen küserim Genişletmek için tıkla ... Küsme kız bişey demedim ki hep gülüyorsunuz hormonların sizinle ne derdi var anlamış değilim hep onların suçu
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,827 Konum Kırklareli 22 Nisan 2022 #726 Mariya 🌼' Alıntı: Tabi tabi canım Kayra acıkmasa sen hiç yemek yermisin Küsme kız bişey demedim ki hep gülüyorsunuz hormonların sizinle ne derdi var anlamış değilim hep onların suçu Genişletmek için tıkla ... Cidden Kayra açıktı aaa ama Merve diyor hep onların suçu diye yoksa ben deli olduğumu biliyorum
Mariya 🌼' Alıntı: Tabi tabi canım Kayra acıkmasa sen hiç yemek yermisin Küsme kız bişey demedim ki hep gülüyorsunuz hormonların sizinle ne derdi var anlamış değilim hep onların suçu Genişletmek için tıkla ... Cidden Kayra açıktı aaa ama Merve diyor hep onların suçu diye yoksa ben deli olduğumu biliyorum
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,719 Konum Van 22 Nisan 2022 #727 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Cidden Kayra açıktı aaa Genişletmek için tıkla ... Öyle olsun bakalım Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: ama Merve diyor hep onların suçu diye yoksa ben deli olduğumu biliyorum Genişletmek için tıkla ... Zaten kesin Merve'nin hormonları senin hormonlarını da kendilerine benzettiler yoksa sen bişey dermisin hiç
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Cidden Kayra açıktı aaa Genişletmek için tıkla ... Öyle olsun bakalım Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: ama Merve diyor hep onların suçu diye yoksa ben deli olduğumu biliyorum Genişletmek için tıkla ... Zaten kesin Merve'nin hormonları senin hormonlarını da kendilerine benzettiler yoksa sen bişey dermisin hiç
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,827 Konum Kırklareli 22 Nisan 2022 #728 Mariya 🌼' Alıntı: Öyle olsun bakalım Zaten kesin Merve'nin hormonları senin hormonlarını da kendilerine benzettiler yoksa sen bişey dermisin hiç Genişletmek için tıkla ... Ne olsun istiyon haa kendime deli bile dedim daha ne diyim
Mariya 🌼' Alıntı: Öyle olsun bakalım Zaten kesin Merve'nin hormonları senin hormonlarını da kendilerine benzettiler yoksa sen bişey dermisin hiç Genişletmek için tıkla ... Ne olsun istiyon haa kendime deli bile dedim daha ne diyim
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 22 Nisan 2022 #729 Mariya 🌼' Alıntı: Söylemicem işte bana ne bana ne Garibim hormonların ne suçu var acaba yapıp yapıp onların suçuna atıyorsunuz Aaaa Kuru iftira ne demişim ki ben Bak yine acıktın söyleyince suçlu oluyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Nisan 2022 Sizde dün bana söylemediniz ben de bugün söylemiiiiccceeemmmmmm Genişletmek için tıkla ... Dün bişey söylemedik ama sen tahmin ettin. Şimdi bizde senin söyleyeceğin şeyi tahmin edersek küseriz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Nisan 2022 Mariya 🌼' Alıntı: Öyle olsun bakalım Zaten kesin Merve'nin hormonları senin hormonlarını da kendilerine benzettiler yoksa sen bişey dermisin hiç Genişletmek için tıkla ... Ben çatlak hormonlarımdan memnunum valla onlar olmasa hayatın tadı olmaz. Deli gibi herşeye gülüyom
Mariya 🌼' Alıntı: Söylemicem işte bana ne bana ne Garibim hormonların ne suçu var acaba yapıp yapıp onların suçuna atıyorsunuz Aaaa Kuru iftira ne demişim ki ben Bak yine acıktın söyleyince suçlu oluyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Nisan 2022 Sizde dün bana söylemediniz ben de bugün söylemiiiiccceeemmmmmm Genişletmek için tıkla ... Dün bişey söylemedik ama sen tahmin ettin. Şimdi bizde senin söyleyeceğin şeyi tahmin edersek küseriz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Nisan 2022 Mariya 🌼' Alıntı: Öyle olsun bakalım Zaten kesin Merve'nin hormonları senin hormonlarını da kendilerine benzettiler yoksa sen bişey dermisin hiç Genişletmek için tıkla ... Ben çatlak hormonlarımdan memnunum valla onlar olmasa hayatın tadı olmaz. Deli gibi herşeye gülüyom
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,719 Konum Van 22 Nisan 2022 #730 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ne olsun istiyon haa kendime deli bile dedim daha ne diyim Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah canıM olurmu öyle şey deli ne demek Mervercan' Alıntı: Dün bişey söylemedik ama sen tahmin ettin. Şimdi bizde senin söyleyeceğin şeyi tahmin edersek küseriz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Nisan 2022 Genişletmek için tıkla ... Yaaaaa tatlış şeyler kıyamam size küsmeyin Mervercan' Alıntı: Ben çatlak hormonlarımdan memnunum valla onlar olmasa hayatın tadı olmaz. Deli gibi herşeye gülüyom Genişletmek için tıkla ... Çatlak mi deme kız öyle mazallah hormonların küser müser Yuşa hanı içerde tuhaf bişeye çevirmesinler şimdi
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ne olsun istiyon haa kendime deli bile dedim daha ne diyim Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah canıM olurmu öyle şey deli ne demek Mervercan' Alıntı: Dün bişey söylemedik ama sen tahmin ettin. Şimdi bizde senin söyleyeceğin şeyi tahmin edersek küseriz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Nisan 2022 Genişletmek için tıkla ... Yaaaaa tatlış şeyler kıyamam size küsmeyin Mervercan' Alıntı: Ben çatlak hormonlarımdan memnunum valla onlar olmasa hayatın tadı olmaz. Deli gibi herşeye gülüyom Genişletmek için tıkla ... Çatlak mi deme kız öyle mazallah hormonların küser müser Yuşa hanı içerde tuhaf bişeye çevirmesinler şimdi