Mutsuzum 😭😐 linçlemeyin😐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linass tarafından oluşturulan Mutsuzum 😭😐 linçlemeyin😐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,056 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mutsuzum 😭😐 linçlemeyin😐
Konbuyu başlatan Linass
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Evliyim ama mutsuzum eşimi seviyorum da sevmiyorum da sanki ama aklım başka birinde tanıdığım birisi bekarken de taniyodum aklım o kişide😔😔 sevgilim falanda değil di ama aramızda birşeyler geçmişti anlık oldu yani bekardim o zaman şuan aklım onda böyle goresim geliyo merak ediyorum bn niye böyle oldum anlamadım 😐😐
Canimya uzuldim amma sakin şeytanin vesvesesune uyma.

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Evliyim ama mutsuzum eşimi seviyorum da sevmiyorum da sanki ama aklım başka birinde tanıdığım birisi bekarken de taniyodum aklım o kişide😔😔 sevgilim falanda değil di ama aramızda birşeyler geçmişti anlık oldu yani bekardim o zaman şuan aklım onda böyle goresim geliyo merak ediyorum bn niye böyle oldum anlamadım 😐😐
Vesvese veriyo şeytan aranıza girmeye çalışıyor hamileysen duygu değişimi yaşıyor olabilirsin eşinle sık vakit geçir kılıyomusun bilmiyorum ama namaz kıl dua et geçer inşallah

Linass

Kayıtlı Üye
rank
Canimya uzuldim amma sakin şeytanin vesvesesune uyma.
😔 Yok düşünmemeye çalışıyorum geçer inşallah hormonlardan inşallah 🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vesvese veriyo şeytan aranıza girmeye çalışıyor hamileysen duygu değişimi yaşıyor olabilirsin eşinle sık vakit geçir kılıyomusun bilmiyorum ama namaz kıl dua et geçer inşallah
Namaz kılmıyorum ama dua ediyorum geçer inşallah 🤲🤲 hamileyim evet

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm şeytan uğraşıyor seninle.. bizde yeri geliyor esimizden soğuyoruz.. eskileri aklına getirip yuvanı bozacak hatalar yapma sakın sonra bu günlerini ararsin

Linass

Kayıtlı Üye
rank
Cnm şeytan uğraşıyor seninle.. bizde yeri geliyor esimizden soğuyoruz.. eskileri aklına getirip yuvanı bozacak hatalar yapma sakın sonra bu günlerini ararsin
30 haftalık hamileyim dogumuma az kaldı bişey yapmamda kafam karıştı biraz oda beni rahatsız etti baya hormonlardan çünkü o insanla öyle duygusal bir bağım olmadı ki çok saçma yani böyle kafama takmam 🙄 aksine gıcık olurdum ne biliyim tuaf

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
30 haftalık hamileyim dogumuma az kaldı bişey yapmamda kafam karıştı biraz oda beni rahatsız etti baya hormonlardan çünkü o insanla öyle duygusal bir bağım olmadı ki çok saçma yani böyle kafama takmam 🙄 aksine gıcık olurdum ne biliyim tuaf
İşte diyorum ya şeytan uğraşiyir cnm.. şimdi onunla olsaydın emin ol mutlu olmazdin insan elde edemediği şeyin delisi olur ..bebeğin aldığında kucağına herşey daha güzel olacak ..eşin iyiyse seni seviyorsa herşey hallolur

Linass

Kayıtlı Üye
rank
İşte diyorum ya şeytan uğraşiyir cnm.. şimdi onunla olsaydın emin ol mutlu olmazdin insan elde edemediği şeyin delisi olur ..bebeğin aldığında kucağına herşey daha güzel olacak ..eşin iyiyse seni seviyorsa herşey hallolur
Eşim beni seviyo ondn yana sıkıntım yok arada oluyo sıkıntılarimiz ama oda herkeste olan şeyler geçer inşallah 🤲🤲

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Allah'a sığın sürekli çünkü bu düşünce yanlış maalesef 😟 sanırım hormonlar insanı saçmalatıyor 😊 yani Allah'a sığın dua et şeytanın yanlış fikirleri aklına sokmasına izin verme canım 🤗

Ah bu şeytan 😈 en sevdiği şey yuvaya nifak sokmak 🤨

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Allah'a sığın sürekli çünkü bu düşünce yanlış maalesef 😟 sanırım hormonlar insanı saçmalatıyor 😊 yani Allah'a sığın dua et şeytanın yanlış fikirleri aklına sokmasına izin verme canım 🤗

Ah bu şeytan 😈 en sevdiği şey yuvaya nifak sokmak 🤨
Malesef şeytanin işi bu

Tüm sayfalar yüklendi.