Kızlar merhaba gebeyken aşırı gaz çıkaran oldumu çok afedersiniz ama benim totom durmuyor MÜZİKALE bağladım
hani derler ya içinde kanser olacağına dışında konser olsun diye o hesap benim gibi olan varmı ya? 

Ay Allah iyiliğini versinKızlar merhaba gebeyken aşırı gaz çıkaran oldumu çok afedersiniz ama benim totom durmuyor MÜZİKALE bağladımhani derler ya içinde kanser olacağına dışında konser olsun diye o hesap benim gibi olan varmı ya?
![]()
Allah iyiliğini versin sal gitsin boşverKızlar merhaba gebeyken aşırı gaz çıkaran oldumu çok afedersiniz ama benim totom durmuyor MÜZİKALE bağladımhani derler ya içinde kanser olacağına dışında konser olsun diye o hesap benim gibi olan varmı ya?
![]()
Gebelikte çok normal cnmKızlar merhaba gebeyken aşırı gaz çıkaran oldumu çok afedersiniz ama benim totom durmuyor MÜZİKALE bağladımhani derler ya içinde kanser olacağına dışında konser olsun diye o hesap benim gibi olan varmı ya?
![]()
Post başlığını görüp dedim sanırım müzik ile alakalıKızlar merhaba gebeyken aşırı gaz çıkaran oldumu çok afedersiniz ama benim totom durmuyor MÜZİKALE bağladımhani derler ya içinde kanser olacağına dışında konser olsun diye o hesap benim gibi olan varmı ya?
![]()
Benimde son 2 ayda başlamıştı eşimin yanında oturamiyodum bile okadar fazlaydı yaniKızlar merhaba gebeyken aşırı gaz çıkaran oldumu çok afedersiniz ama benim totom durmuyor MÜZİKALE bağladımhani derler ya içinde kanser olacağına dışında konser olsun diye o hesap benim gibi olan varmı ya?
![]()
Benim annemde der osuran insan saglıklı insanAllah iyiliğini versin sal gitsin boşverderler ki bizim orada da (çok afedersiniz) bir osuruk 40 doktora bedel
![]()
Hiç gülesim yoktu cnm boşver atış serbestse sal gitsinKızlar merhaba gebeyken aşırı gaz çıkaran oldumu çok afedersiniz ama benim totom durmuyor MÜZİKALE bağladımhani derler ya içinde kanser olacağına dışında konser olsun diye o hesap benim gibi olan varmı ya?
![]()
Hiç gülesim yoktu cnm boşver atış serbestse sal gitsinKızlar merhaba gebeyken aşırı gaz çıkaran oldumu çok afedersiniz ama benim totom durmuyor MÜZİKALE bağladımhani derler ya içinde kanser olacağına dışında konser olsun diye o hesap benim gibi olan varmı ya?
![]()
Bende öyleyim maalesefKızlar merhaba gebeyken aşırı gaz çıkaran oldumu çok afedersiniz ama benim totom durmuyor MÜZİKALE bağladımhani derler ya içinde kanser olacağına dışında konser olsun diye o hesap benim gibi olan varmı ya?
![]()
Aynısı bendede var ama bu Dr ditdigimde utanarak olsada soylicemKızlar merhaba gebeyken aşırı gaz çıkaran oldumu çok afedersiniz ama benim totom durmuyor MÜZİKALE bağladımhani derler ya içinde kanser olacağına dışında konser olsun diye o hesap benim gibi olan varmı ya?
![]()