Almanyadayim cano çoktan geldim nyieki 🥰 Ben gidemedim bu sene 😭 doğum yaptım çünkü
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 28 Ağustos 2022 #11 Demetdemet' Alıntı: Almanyadayim cano çoktan geldim nyieki Genişletmek için tıkla ... Ben gidemedim bu sene doğum yaptım çünkü
Demetdemet' Alıntı: Almanyadayim cano çoktan geldim nyieki Genişletmek için tıkla ... Ben gidemedim bu sene doğum yaptım çünkü
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 28 Ağustos 2022 #12 Baharrr' Alıntı: Vay bizim halimize benimde kızım öyle Allah yardımcımız olsun inşallah birde bebişler olacak daha da zorlaşacak Genişletmek için tıkla ... Aynen Allahım yardımcımız olsun kaç haftaliksin sen canim
Baharrr' Alıntı: Vay bizim halimize benimde kızım öyle Allah yardımcımız olsun inşallah birde bebişler olacak daha da zorlaşacak Genişletmek için tıkla ... Aynen Allahım yardımcımız olsun kaç haftaliksin sen canim
ALEYNA TAŞ Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,462 Konum İstanbul 28 Ağustos 2022 #13 Demetdemet' Alıntı: Nbr kızlar Genişletmek için tıkla ... Çok şükür canım sen nasılsın
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 28 Ağustos 2022 #14 Azranurun annesi' Alıntı: Ben gidemedim bu sene doğum yaptım çünkü Genişletmek için tıkla ... Sende mi Almanyadasin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Aleyna Taş' Alıntı: Çok şükür canım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür canım iyim haftaları. Sayiyom da çok var ama 28 yim haftalik
Azranurun annesi' Alıntı: Ben gidemedim bu sene doğum yaptım çünkü Genişletmek için tıkla ... Sende mi Almanyadasin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Aleyna Taş' Alıntı: Çok şükür canım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür canım iyim haftaları. Sayiyom da çok var ama 28 yim haftalik
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 28 Ağustos 2022 #15 Demetdemet' Alıntı: Sende mi Almanyadasin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Şükür canım iyim haftaları. Sayiyom da çok var ama 28 yim haftalik Genişletmek için tıkla ... Yok canım ingilteredeyim ben
Demetdemet' Alıntı: Sende mi Almanyadasin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Şükür canım iyim haftaları. Sayiyom da çok var ama 28 yim haftalik Genişletmek için tıkla ... Yok canım ingilteredeyim ben
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 28 Ağustos 2022 #16 Azranurun annesi' Alıntı: Yok canım ingilteredeyim ben Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım canimm valla uzun tatil bizde yapamadık hamileyim diye öyle bir kısa gitdik geldik Allah nasip ederse seneye artık
Azranurun annesi' Alıntı: Yok canım ingilteredeyim ben Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım canimm valla uzun tatil bizde yapamadık hamileyim diye öyle bir kısa gitdik geldik Allah nasip ederse seneye artık
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 28 Ağustos 2022 #17 Demetdemet' Alıntı: Aynen Allahım yardımcımız olsun kaç haftaliksin sen canim Genişletmek için tıkla ... 35+6 haftalığım canım
Demetdemet' Alıntı: Aynen Allahım yardımcımız olsun kaç haftaliksin sen canim Genişletmek için tıkla ... 35+6 haftalığım canım
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 28 Ağustos 2022 #18 Demetdemet' Alıntı: Hmm anladım canimm valla uzun tatil bizde yapamadık hamileyim diye öyle bir kısa gitdik geldik Allah nasip ederse seneye artık Genişletmek için tıkla ... Hamilesin birde sıcak hava değişikliği insanı hasta ediyor nerelisin canim
Demetdemet' Alıntı: Hmm anladım canimm valla uzun tatil bizde yapamadık hamileyim diye öyle bir kısa gitdik geldik Allah nasip ederse seneye artık Genişletmek için tıkla ... Hamilesin birde sıcak hava değişikliği insanı hasta ediyor nerelisin canim
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 28 Ağustos 2022 #19 Baharrr' Alıntı: 35+6 haftalığım canım Genişletmek için tıkla ... Aa fazla kalmamishadi hayirlisi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Hamilesin birde sıcak hava değişikliği insanı hasta ediyor nerelisin canim Genişletmek için tıkla ... Kayseri canım sen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Hamilesin birde sıcak hava değişikliği insanı hasta ediyor nerelisin canim Genişletmek için tıkla ... Kayseri canım sen
Baharrr' Alıntı: 35+6 haftalığım canım Genişletmek için tıkla ... Aa fazla kalmamishadi hayirlisi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Hamilesin birde sıcak hava değişikliği insanı hasta ediyor nerelisin canim Genişletmek için tıkla ... Kayseri canım sen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Hamilesin birde sıcak hava değişikliği insanı hasta ediyor nerelisin canim Genişletmek için tıkla ... Kayseri canım sen
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 28 Ağustos 2022 #20 Demetdemet' Alıntı: Aa fazla kalmamishadi hayirlisi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Kayseri canım sen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Kayseri canım sen Genişletmek için tıkla ... Aynen canım az kaldı sen kaç haftalık oldun
Demetdemet' Alıntı: Aa fazla kalmamishadi hayirlisi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Kayseri canım sen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ağustos 2022 Kayseri canım sen Genişletmek için tıkla ... Aynen canım az kaldı sen kaç haftalık oldun