Oyy oyy teyzesi yesin bu çirkiniTeyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
![]()
Amannnn Alllah'ım Rabbim Nazarlardan Kem Gözlerden Korusun Benim Fıstıgımı MAŞALHHHH SUBANALLAHTeyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
![]()
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunOyy oyy teyzesi yesin bu çirkinimaşallah
afiyet olsun şifa olsun kuzuya
![]()
Oyyyşş çok teşekkür ederim Hülyam Allah razı olsunAmannnn Alllah'ım Rabbim Nazarlardan Kem Gözlerden Korusun Benim Fıstıgımı MAŞALHHHH SUBANALLAHMavişim Benim Rabbim Uzun Ömürler Versin Çokkkk Öpüyorum Güzel Annesi
![]()
Cümlemizden AleynamTeşekkür ederim canım Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Oyyyşş çok teşekkür ederim Hülyam Allah razı olsunçok çok aminn
![]()
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım Allah razı olsun![]()
Ay ben bu kızı yerim ya öpmek istiyorummmTeyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
![]()
Maşallah annesi rabbim bağışlasınTeyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
![]()
Oy oy teyzen seni yesinnn maşallah sana ne kadar güzelsin sen yaaaaTeyzeley nasılsınıss kaydesleyim nasıl biz ufaktan meyve sebze tadımına başladık ve çok sevdikEkli dosyayı görüntüle 2803
![]()