Nazal kemik, FL ölçümü. Kızlar bilenler bakabilir mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ~canan~ tarafından oluşturulan Nazal kemik, FL ölçümü. Kızlar bilenler bakabilir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,394 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nazal kemik, FL ölçümü. Kızlar bilenler bakabilir mi
Konbuyu başlatan ~canan~
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ~canan~

~canan~

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar detaylı ultrasonu 25 haftalıkken yaptırmıştım. O zaman burun kemiği 8 çıkmıştı. Doktor her şey normal demişti. 34 haftaya kadar bir şey demediler bacak boyu ile ilgili. Ama bugün gittiğimde fl yani bacakları kısa kalmış 2 hafta geriden geliyor down riski olabilir dedi. Sizce burun kemiği oluşmuşsa yine de down riski olur mu biliyor musunuz

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar detaylı ultrasonu 25 haftalıkken yaptırmıştım. O zaman burun kemiği 8 çıkmıştı. Doktor her şey normal demişti. 34 haftaya kadar bir şey demediler bacak boyu ile ilgili. Ama bugün gittiğimde fl yani bacakları kısa kalmış 2 hafta geriden geliyor down riski olabilir dedi. Sizce burun kemiği oluşmuşsa yine de down riski olur mu biliyor musunuz
Allahım sağlıkla kavustursun korktugumuza ugratmasin fl kaval kemiği kaç mm se 7 ile çarp sonucu cm çevir bakalım netten boyu normalmi tabi netteki ölçümler ortalama ölçümler onu da dikkat alalım

~canan~

Kayıtlı Üye
rank
Allahım sağlıkla kavustursun korktugumuza ugratmasin fl kaval kemiği kaç mm se 7 ile çarp sonucu cm çevir bakalım netten boyu normalmi tabi netteki ölçümler ortalama ölçümler onu da dikkat alalım
Allah razı olsun siz de sağlıkla kavuşun 💕Doktor kaç olduğunu söylemedi canım yarın sorcam inşallah. Yapısal olarak da kısa olabilir. İnşallah normaldir diye dua ediyorum 🤲

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun siz de sağlıkla kavuşun 💕Doktor kaç olduğunu söylemedi canım yarın sorcam inşallah. Yapısal olarak da kısa olabilir. İnşallah normaldir diye dua ediyorum 🤲
İnşallah canım sağol bak doktorum bana bebeğin serçe parmağı üç eklemse sağlıklı iki eklemse down sendromu demişti bunu da bir sor bakalım ellerine bakın

~canan~

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım sağol bak doktorum bana bebeğin serçe parmağı üç eklemse sağlıklı iki eklemse down sendromu demişti bunu da bir sor bakalım ellerine bakın
Yarın kan idrar sonucuna bakacak sadece. istesem tekrar ultrasona bakar mi bilmiyorum. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Evlat ne kıymetli bir şey daha doğmadan insan tek bir şey konduramiyormus.

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Benim bi bilgim yok cnm , inşalla yarın iyi haber alırsın 🤲

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Yarın kan idrar sonucuna bakacak sadece. istesem tekrar ultrasona bakar mi bilmiyorum. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Evlat ne kıymetli bir şey daha doğmadan insan tek bir şey konduramiyormus.
Özel se bakar ama devletse bilemedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Perinatoloji de muayene oldun mu

~canan~

Kayıtlı Üye
rank
Benim bi bilgim yok cnm , inşalla yarın iyi haber alırsın 🤲
Amin Allah razı olsun canim 🤲

Özel se bakar ama devletse bilemedim

25 haftalıkken perinatoloji detayli usg yaptı herhangi bir sorun yok dedi. Araştırma hastanesine gidiyorum bu arada. Bugün doktorum son kontrolde bisey yoktu ölçümler iyiydi ama şimdi 2 hafta geride bacak boyu dedi. En son 3 hafta önce gitmistim o zamanki ölçüme de baktı karsilastirdi. O zaman bisey yokken birden 2 hafta geri demesi korkuttu. Beni tekrar perinatoljiye yönlendirdi. Orda da bakıldı bacak boyu geri ama yapısal olabilir benim oğlumda da böyleydi dedi perinatolji uzmani 🤷‍♀️

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.