Sorum var Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz

• Konbuyu başlatan Beyza gül
  • Toplam 47 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza gül tarafından oluşturulan Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,359 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz
Konbuyu başlatan Beyza gül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çalışmıyorum ev hanımıyım 😁

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
BEN MANİSA TURGUTLUDAN YAZIYORUM BURDA BELEDİYENİN KADINLAR İÇİN AÇTIĞI BİR ALAN VAR 10 TANE YAN YANA DÜKKAN TAM BELEDİYE KARŞISINDA BENİMDE ORDA YERİM VAR KİRA ELEKTİRK FALAN HİÇ BİR ÜCRET YOK ÖDEMİYORUZ KENDİ ELİŞLERİMİZİ KENDİMİZ YAPIP KENDİMİZ YAPIYORUZ BENDE ÖRÜYORUM AKLINA GELEN HERŞEYİ YAPIYORUM A DAN Z YE HEM PARA KAZANIYORUM HEMDE KAFA DAĞITIYORUM EŞİM İŞTEN ÇIKARILDI ONUN İŞİ GÜCÜ YOK GÜNÜ BİRLİK OVA İŞİ FALAN OLURSA GİDİYOR HAFTANIN ÇOĞU EVDE AMA BU ARADA 27 HAFTALIK HAMİLEYİM😊

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ne işle meşgulsünüz nerede çalışıyorsunuz
Çalışmıyorum çünkü eşim çalışmamı istemiyor ve zaten bebek olacak daha da çalışır mıyım bilmiyorum 🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Biz evin herşeyi kocalarımız evin orta direği sadece direk olarak işe yarıyorlar 😂😂😂
Koca kafalı diirekler hemde kaç gündür bir yere götürmedi beni hep tek takılıyoruz o ayrı ben ayrı 😑😑 ve kaç gündür bizim arabay binmedim adam geziyor ben yürüyorum 😏😏

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ne işle meşgulsünüz nerede çalışıyorsunuz
🤭🤭🤭Ahhh canımm ahh hiç sorma benim işin ne gecesi belli ne gündüzü. Çamaşırı bulaşığı yemeği temizliği utusu birde çocuğu haaa birde koca dana kocalar var tabii. İkincide yolda full mesai. Bundan âla çalışmamı olur. Asıl bize de maaas bağlamaları gerekiyor. Tabi göz önünde değil bizim yaptıklarımız o başkada.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Biz evin herşeyi kocalarımız evin orta direği sadece direk olarak işe yarıyorlar 😂😂😂
Koca kafalı diirekler hemde kaç gündür bir yere götürmedi beni hep tek takılıyoruz o ayrı ben ayrı 😑😑 ve kaç gündür bizim arabay binmedim adam geziyor ben yürüyorum 😏😏
B

Bende çalışmıyorum ev hanımıyım evimin ağasıyım reisiyim 🤣🤣🤣🤣😻
En güzeli be 🤗🤗 ne çalışcaz baksınlar bizi hıh 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.