Sorum var Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz

• Konbuyu başlatan Beyza gül
  • Toplam 47 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza gül tarafından oluşturulan Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,359 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz
Konbuyu başlatan Beyza gül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Biz evin herşeyi kocalarımız evin orta direği sadece direk olarak işe yarıyorlar 😂😂😂
Hahhahqh herşey bizden sorulur maaşlarınıza bize verilirler 🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Koca kafalı diirekler hemde kaç gündür bir yere götürmedi beni hep tek takılıyoruz o ayrı ben ayrı 😑😑 ve kaç gündür bizim arabay binmedim adam geziyor ben yürüyorum 😏😏

En güzeli be 🤗🤗 ne çalışcaz baksınlar bizi hıh 😅😅
Çak ağzına bi tane yumruğunu masaya vur 👊🤛

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Koca kafalı diirekler hemde kaç gündür bir yere götürmedi beni hep tek takılıyoruz o ayrı ben ayrı 😑😑 ve kaç gündür bizim arabay binmedim adam geziyor ben yürüyorum 😏😏

En güzeli be 🤗🤗 ne çalışcaz baksınlar bizi hıh 😅😅
Kız sen kaç gündür diyon ben 1 aya yakındır evdeyim. Dışarıyı unuttum çıktığım zaman ne tepki verecem bilmiyorum 😂 aaa birsürü iki ayaklı canlılar vaarr falan derim heralde 😂

Hahhahqh herşey bizden sorulur maaşlarınıza bize verilirler 🤣🤣🤣

Çak ağzına bi tane yumruğunu masaya vur 👊🤛
Maaş konusunu hiç açma o bende ilk günden beri yok 🤦🏻‍♀️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kız sen kaç gündür diyon ben 1 aya yakındır evdeyim. Dışarıyı unuttum çıktığım zaman ne tepki verecem bilmiyorum 😂 aaa birsürü iki ayaklı canlılar vaarr falan derim heralde 😂

Maaş konusunu hiç açma o bende ilk günden beri yok 🤦🏻‍♀️
Ben birkaç gündür çıkmadım valla sanki baya uzun zamandır çıkmadım gibi geldi 😅😅 yağmur vardı hava düzelince çıktım yine duramadim ama eşimle cikmayali baya uzun zaman oldu o tek ben tek sanki iki yabancı 😏😏

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben birkaç gündür çıkmadım valla sanki baya uzun zamandır çıkmadım gibi geldi 😅😅 yağmur vardı hava düzelince çıktım yine duramadim ama eşimle cikmayali baya uzun zaman oldu o tek ben tek sanki iki yabancı 😏😏
Ben 3 senedir aynı evde bir yabancıyla yaşıyorum sesim çıkmıyor 😂 mecbur olmadığımız sürece muhatap olmuyoruz birde dışarda gezmeyemi çıkacaz 😂

Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ben 3 senedir aynı evde bir yabancıyla yaşıyorum sesim çıkmıyor 😂 mecbur olmadığımız sürece muhatap olmuyoruz birde dışarda gezmeyemi çıkacaz 😂
Bugün bizimki bana yalvarır gibi konuştu beni ikna etmeye çalıştığı için öyle kibar öyle sevimliydi ki 🤗🤗 Ne desem he tamam derdi yani diyor ki köye tasinalim sadece üç sene söz veriyorum üç sene sonra yeniden merkeze döneceğiz ve evimizi alacağız sen nerden istersen dedi ama 😔 köy benim için eziyet ben orada nefes alamam napcam orada 🥺

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bugün bizimki bana yalvarır gibi konuştu beni ikna etmeye çalıştığı için öyle kibar öyle sevimliydi ki 🤗🤗 Ne desem he tamam derdi yani diyor ki köye tasinalim sadece üç sene söz veriyorum üç sene sonra yeniden merkeze döneceğiz ve evimizi alacağız sen nerden istersen dedi ama 😔 köy benim için eziyet ben orada nefes alamam napcam orada 🥺
Sakın ha hayatının hatasını yaparsın gidersende bi sözleşme falan imzalattır 😂 geri merkeze döneceğin ne malûm şahsen ben olsam güvenmezdim 😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Di mi bende hem üç sene dayanamam hem ya kalırsam orada korkusu oldu ondan istemiyorum kirada yaşamaya razıyım 😅😅
Kirayı birak kocam bana öyle bi teklifte bulunsa derim bana çadır al çadırda yaşayayım yeterki götürme 😂😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ne işle meşgulsünüz nerede çalışıyorsunuz
İnşaat mühendisiyim ama henüz işine başlayamadum ilk evlilik yüzünden erteledim şuanda 1 aylık bir oğluşum var o yüzden başlayamıyırym

Çalışmıyorum ev hanımıyım 😁
Serbest meslek erbabı 😂😂 oturduğumuz yerden maaş mis gibş demi Mervem 😂😂

B

Bende çalışmıyorum ev hanımıyım evimin ağasıyım reisiyim 🤣🤣🤣🤣😻
Ağada budur paşada budur reiste budur 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.