❣️Ne iyi gelir❣️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan ❣️Ne iyi gelir❣️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,359 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ❣️Ne iyi gelir❣️
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi123

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2gundur boğazımda bı acı tat var sanki yemek yersin migdede yanma olur ya bu sefer boğazım da var yangın çok kötüyüm karnım açılıyor biseyler yiyorum fındık ceviz kayısı olsa bile hani yemek yemesem böyle şeyler atıştırsam bile 2gundur çok kötüyüm istifra ediyorum ne iyi gelir boğazda böyle acılık ve yangın için 37+4 haftalık hamileyim

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2gundur boğazımda bı acı tat var sanki yemek yersin migdede yanma olur ya bu sefer boğazım da var yangın çok kötüyüm karnım açılıyor biseyler yiyorum fındık ceviz kayısı olsa bile hani yemek yemesem böyle şeyler atıştırsam bile 2gundur çok kötüyüm istifra ediyorum ne iyi gelir boğazda böyle acılık ve yangın için 37+4 haftalık hamileyim
Az kalmış canım doğuma ❣️ Hafif şeyler ye çubuk kraker leblebi salatalık bunları tüket biraz miden de boğazında rahatlayacak canım

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Az kalmış canım doğuma ❣️ Hafif şeyler ye çubuk kraker leblebi salatalık bunları tüket biraz miden de boğazında rahatlayacak canım
Canımsın teşekkür ederim bu arada senin ıspanak maydanoz ve tam buğday ekmeği mucize gibiydi bugün kulaklarını çınlattim çok teşekkür ederim bebek 1haftada 400 Gr almış 🙏💕

Tüm sayfalar yüklendi.