❣️Ne iyi gelir❣️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan ❣️Ne iyi gelir❣️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,334 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ❣️Ne iyi gelir❣️
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi123

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2gundur boğazımda bı acı tat var sanki yemek yersin migdede yanma olur ya bu sefer boğazım da var yangın çok kötüyüm karnım açılıyor biseyler yiyorum fındık ceviz kayısı olsa bile hani yemek yemesem böyle şeyler atıştırsam bile 2gundur çok kötüyüm istifra ediyorum ne iyi gelir boğazda böyle acılık ve yangın için 37+4 haftalık hamileyim
Boğazındaki yanma gastrit leblebi ile tahin çok iyi geliyor birde gaviscon kullanabilirsin hamileliğin sonlarına doğru gastrit şikayetleri artıyor

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2gundur boğazımda bı acı tat var sanki yemek yersin migdede yanma olur ya bu sefer boğazım da var yangın çok kötüyüm karnım açılıyor biseyler yiyorum fındık ceviz kayısı olsa bile hani yemek yemesem böyle şeyler atıştırsam bile 2gundur çok kötüyüm istifra ediyorum ne iyi gelir boğazda böyle acılık ve yangın için 37+4 haftalık hamileyim
Benimde öyle oluyordu mide bulantısı a çözüm bulamadım ama arada gaviscon içiyordum canım

...

Moderator
Mod
rank
Az kalmış canım benim😘.Son günler zor geçiyor.Yanma için muz yiyordum yada maden suyu içiyordum o anlık rahatlıyordum.

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Ben leblebi yiyordum zaten seninde çok az kalmış sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Tüm sayfalar yüklendi.