❣️Ne iyi gelir❣️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan ❣️Ne iyi gelir❣️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,358 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ❣️Ne iyi gelir❣️
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi123

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2gundur boğazımda bı acı tat var sanki yemek yersin migdede yanma olur ya bu sefer boğazım da var yangın çok kötüyüm karnım açılıyor biseyler yiyorum fındık ceviz kayısı olsa bile hani yemek yemesem böyle şeyler atıştırsam bile 2gundur çok kötüyüm istifra ediyorum ne iyi gelir boğazda böyle acılık ve yangın için 37+4 haftalık hamileyim
Ben bir tek yeşil elma ile durdurabildim.İlaçlar hiç bişey yaramadı

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben bir tek yeşil elma ile durdurabildim.İlaçlar hiç bişey yaramadı
Canımsın yarın alıyım teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende öyleyim canım bence vaktini geçirme Allah korusın kakasını falan yapar daha tehlikeli bende gidicem sancılarım o günü beklerse
Böyle bir acı hissetmedim hiç sırtım kasıklarım çok agriyo bugün bı doktora gittim kasılma çıktı dikkat et dedi istemiyorum bu kadar erken dogmasini

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Canımsın yarın alıyım teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Böyle bir acı hissetmedim hiç sırtım kasıklarım çok agriyo bugün bı doktora gittim kasılma çıktı dikkat et dedi istemiyorum bu kadar erken dogmasini
Gelişimi tamamsa doktor tamam der canım riske girmede sende haklısın bir gün bir gün 🥰❤️

Tüm sayfalar yüklendi.