Ne pisircem derdi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Zeynoo tarafından oluşturulan Ne pisircem derdi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,074 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Ne pisircem derdi
Konbuyu başlatan Zeynoo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Bende fırın yemeklerini severim elektriğede baya zam geldi bu arada moral bozmuş olmayayım ama 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Köye göçeceğim bu gidişle odun bol huzur var 🤭
Sadece elektirige değil Gül'üm herşeye zam gelmiş yakında nefes alıp verdiğimiz içinde para öderiz ,

Ceylinilda

Kayıtlı Üye
rank
Yesil mercimek yemegi, ev makarnası yapiyorum valla skldim artik yemek yapmaktan 😏anacım gelince bana bırakmaz ama azcık daha dayanmalıyım🙃yaptıgim yemekleri lezetli bulmuyorum 34.haftamdayim baskasinin yaptigi makarna bile lezetli geliyo🙃ama 1 gun bile yemek yapmamazlik yapmadım🙃corba makarna da olsa ocaga birseyler koydum🙏

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Hepsi bir çeşit bütün bebeule uğraşıyoz ne zorluyorlar
Yakındır isyan etmem zaten geçen gün sabaha kadar bebek uyumadı bende bı yüksek sesle bı bağırdım kendimi kesecem sonunda benim koca diyoki aksama kadar sabah yatarsın o an kocayı bogasim geldi ama kendimi zor tuttum katil olma boşver deyip durdum benim koca diyoki ne yine mirildaniyon deyip deyip uyudu

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Sadece elektirige değil Gül'üm herşeye zam gelmiş yakında nefes alıp verdiğimiz içinde para öderiz ,
Aynen gittiği yere kadar

Beterin beteri var

Patlar diye bir yakını patlatmış birde kaynanam kullanmadığı için kullandirmiyor
Bende bekarken evde yoktu korkardım bir senelik evliyim yeni yeni eşimsiz kullanıyorum dikkat ediyorum napayım

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Yakındır isyan etmem zaten geçen gün sabaha kadar bebek uyumadı bende bı yüksek sesle bı bağırdım kendimi kesecem sonunda benim koca diyoki aksama kadar sabah yatarsın o an kocayı bogasim geldi ama kendimi zor tuttum katil olma boşver deyip durdum benim koca diyoki ne yine mirildaniyon deyip deyip uyudu
Hepsi mal bunların ya valla hepsi aynı halt bebeği tutmayı beceremiyorlar bı de laf ediyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.