Ne yapacağım akıl verin lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşenurrr tarafından oluşturulan Ne yapacağım akıl verin lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,626 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne yapacağım akıl verin lütfen
Konbuyu başlatan Ayşenurrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

Ayşenurrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bn ikinci gebeliğimde bebeğimi kaybettim sonra tekrar hamile kldim çok şükür şimdi iki çocuğum var ve bn onlara her an bsy olacak diye korkuyorum en küçük beyde acaba beyleri mi var acaba hastalar mi onlarda mi bsy olacak diye çok korkuyorum napicam bn 😔

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar bn ikinci gebeliğimde bebeğimi kaybettim sonra tekrar hamile kldim çok şükür şimdi iki çocuğum var ve bn onlara her an bsy olacak diye korkuyorum en küçük beyde acaba beyleri mi var acaba hastalar mi onlarda mi bsy olacak diye çok korkuyorum napicam bn 😔
Başınız sağ olsun gercekten zor bir durum hamilelik hormonlarda etkiliyor canim iyi düşünmeye çalış

AnneEbru

Kayıtlı Üye
rank
O annelik duygusu çoğu annede var , benim annem hep şey derdi hatta resmen ciğerimi ve kalbimi sökmusum ortada geziyor. Bir abim var ikimiz için bunu derdi anlamazdım o zaman. Simdi benimde oglum var ayni düşünce bende de var hep kaygı birsey olur olacak hep gözetleme:) Allah bizide oyle yaratıyor dua et bol bol , hayirli uzun ömürler verir ins canim çocuklarına da

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Başınız sağ olsun gercekten zor bir durum hamilelik hormonlarda etkiliyor canim iyi düşünmeye çalış
Sagol cnm iki ay oldu doğum yapalı hamileliğimi bu yüzden zehir ettim şimdi ise gene aynısını yapıyorum 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O annelik duygusu çoğu annede var , benim annem hep şey derdi hatta resmen ciğerimi ve kalbimi sökmusum ortada geziyor. Bir abim var ikimiz için bunu derdi anlamazdım o zaman. Simdi benimde oglum var ayni düşünce bende de var hep kaygı birsey olur olacak hep gözetleme:) Allah bizide oyle yaratıyor dua et bol bol , hayirli uzun ömürler verir ins canim çocuklarına da
Amin canm cümlemizin evladına inşallah Allah razı olsun

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Sagol cnm iki ay oldu doğum yapalı hamileliğimi bu yüzden zehir ettim şimdi ise gene aynısını yapıyorum 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canm cümlemizin evladına inşallah Allah razı olsun
Rabbim sabir versin canim 🤲 kafani baska seylere dağıtmaya caliş karninda bebis var oda etkilenmesin😣

...

Moderator
Mod
rank
Canım bende çok koruyucu bir anneyim.Çocuklarıma birşey olcak diye endişeleniyorum.Eşim biraz rahat ol diyor bana ama elimde değil.

Başın sağolsun canım, bunu yaşaman çok normal kaygıların yüksek, ben öyle birşey yaşamamama rağmen ilk oğlum uyurken korkardım bişey mi oldu aceba diye hala da korkarım bişey olursa naparm diye bende aşırı evhamlıyım cidden caresi var mı ki bende bilemedim😒

...

Moderator
Mod
rank
Başın sağolsun canım, bunu yaşaman çok normal kaygıların yüksek, ben öyle birşey yaşamamama rağmen ilk oğlum uyurken korkardım bişey mi oldu aceba diye hala da korkarım bişey olursa naparm diye bende aşırı evhamlıyım cidden caresi var mı ki bende bilemedim😒
Aynen canım çaresi olsa keşke.Etrafımdaki annelere bakıyorum ne kadar genişler.Benim içim içimi yiyor.

Tüm sayfalar yüklendi.