Kızlar öyle doluyum ki uyku girmiyor gözüme için çok huzursuz yazayım size dedim uzun olur biraz şimdiden hakkınızı helal edin
benim sıkıntım annemle 11 yıllık evliyim çok zor bir evlilik ti dayak yedim aldatıldım bicaklandim yaşadıklarım tam romanlik.diyebilirim benim.kizginligim ise şu eşim annemin yanında da hakaret ederdi vururdu kırardi keserle bile.kovaladi rahmetli ananem eşimin elinden almıştı beni .. annem eşim böyle yaparken ses çıkarmazdi yani demezdi benim kızıma neden yapıyorsun diye hep sorunlarım böyleydi artık olan sorunların üstüne ben çocuklarımı aldım anneme gittim 6 ay kaldım annem kavgamızi duyduğunda bırak gel kızım benim kapım sana açık derdi hep evet bu sözü dinledim bir gün yine büyük bir kavganın üstüne gittim anneme kolları açık karşıladı bastı bağrına ama aradan iki ay geçti annemin evindeyim bana afra tafra yapmaya başladı yaptığım yemeği yemedi olduğum.odaya görmezdi kızlarıma bakmadı umursamadı resmen bizi istemedi ama biliyordu kabus gibi bir evden kaçtım bölgelerine sığındım ve benim için en onemlisi 11 sene sonra NEFES ALDIĞIMİ HİSSETMİSTİM ama nefesim kesilir şekilde 6 ay kaldım en sonunda eşim pisman olduğunu söyledi bir daha asla sesini bile yükseltmeyecegini söyledi barıştık ve gerçekten eşim bunu yaptı hatta öncesi için bile özür dileri her seferinde de yine ozurunu diler yasattiklarik için diye .. eşimin evune geldim ama annem bir anda benden yine sohbeti kesti ve eskisi gibi değiliz evet annem yaşıyor ama ben onun kokusunu güler yüzünü bir alo demesini kızım nasılsın diye sormasını bekliyorum doğum yaptım aramadı bile ama ben hep anneme gidiyorum ama bu soğukluk beni kahrediyoe annemin gölgesi hep üstümdeydi kendimi ne olurda olsun güvende hissediyordum şimdi ise kocaman bi bosluktayim anneme hasretim 1 seneyi geçti evime gelmedi ben ne yaptım acaba diye düşünüyorum kendinde soruyorum anne sıkıntı varsa söyle hatamı bileyim diye asla cevap vermiyor anne olmak zor ama EVLAT olmakta çok zor ben annemi yaşarken nasıl çıkarayım hayatımdan nasıl ozlemem nasıl gitmem ..inanın yazarken bile tutamıyorum kendimi cooook uzun oldu hakkinizi helal edin nasıl yanasayim anneme nasıl.bir yol cizeyim bana akıl verin aklım gitme diyor kalbim hep orda ne yapacağım şaşırdım yardım edin bana ne olur