Ayy bu kaynanalari Allah alsin fazla eylendirmesin bu dunyada

Galactago sut arttirici damla var eczanede canim hemen aldir esine birau bardaga suya 14 damla sabah ogle aksam tok karnina ic insallah sutun artacaktir

Taneli rezene aktardan al canim birer bardaklik taze taze demle ic iliklasinca bebeginede 2 -3 cay kasigi ver .
Aktardan muskat cevizi al bir miktar azicicik kaziyosun ustunden tatli kasigina sutunle sulandirip bebegine emzirme oncesi veriyosun gaz sancisi nezaman basliyorsa baslamadan 1 saat once vericeksin 24 saatte bir kere fazlasi bebege halisilasyona sebep oluyor.
Relaxtac gaz damlasi bitkiseldir korkma eczanede gunde 3 kere 2 damla bebegini emzirmeden yarim saat oncesi veriyosun damlayi canim .
Aktardan aci elma yagi alip bebeginin ayak altina ozellikle topuklarina suruyosun tatlim . Gunde 3-4 kere bez degiairkwn falan yapabilirsin.
Bebeginin pisiginicinde bepantol Baby tavsiye ederim bebegim bir iki kezpoposu pembelesti hemen bunu surdum gecti genelde de sudocrem kullaniyorum trendyoldan aliyorum bebek bakim kremi .
Kaynanada tavrini net koy bebek senin sen bakacaksin onlar sadece sevecek !!! Yerini haddini bilsin