Ne yemek yapacaksınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Ne yemek yapacaksınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,395 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne yemek yapacaksınız
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Kuru fasulye pirinç pilavı kuşum
Kuru fasulye yadigim zaman bebeğe gAz oluyo ondan dolayı yapmiyom bende bı yandan bebekle uğraştım bı yandanda 21 tane gözleme yaptım valla bugünde öyle yemekten kurtulduk karnimiz doydu şükür yarını kaldı 🤣🤔

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kuru fasulye yadigim zaman bebeğe gAz oluyo ondan dolayı yapmiyom bende bı yandan bebekle uğraştım bı yandanda 21 tane gözleme yaptım valla bugünde öyle yemekten kurtulduk karnimiz doydu şükür yarını kaldı 🤣🤔
Ooohh miss vala benim kuru fasulye yarina kaldi gorumceme gittik pide yaptirmis illede gelin dedi emir vaki yapti mecbur gittik ama aksi gibi cenazeden geldiler insallah bisey olmaz ya hemen sirkeli gargara yaptm gelince

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Makarna sulu patates var🤔🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Asıl soru bende yarın ne yapcam😁
Akşam yemeği yerken bende onu düşünüyorum yarın ne yapacam diye🤣🤣🤣

Ooohh miss vala benim kuru fasulye yarina kaldi gorumceme gittik pide yaptirmis illede gelin dedi emir vaki yapti mecbur gittik ama aksi gibi cenazeden geldiler insallah bisey olmaz ya hemen sirkeli gargara yaptm gelince
Ney cenazeden geldi canm anlamadım 🤔

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.