Ne yemek yapsam 🙄🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Ne yemek yapsam 🙄🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,007 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne yemek yapsam 🙄🙄
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne
M

Mutlu anne 5

Guest
Bakayım döner baktım şimdi acaba alsam mı ya o tarz şeyleri yeyince tadı gitmiyor ağzımdan sonra bulantı yapıyor 😣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Adana kebabı mı hmmm eşim çok alır Adana kebabı aslında gidip meydana beş dk da alıp gelsem hem kendim görürüm alırım soğuk getiriler falan 😑 cidden saçma sapan bişey çekiyor canım üniversitedeyken geceleri ders yapardık arkadaşlarla acikirdik gece gece domatesli tost yapardık öyle lezzetli gelirdi ki yanında koca bir bardak çay hatta o zamanlar bir tanesi yetmezdi iki tane yapardık yerdik baya güzel günlerdi bide saçma ne alaka ama Kürt böreği mi küt böreği mi ne var ya üzerine pudra şekeri konuluyor o ama ondan Trabzon'da bulmak neredeyse imkansız eşim çok aradı bulamadı

Adana kebabı mı hmmm eşim çok alır Adana kebabı aslında gidip meydana beş dk da alıp gelsem hem kendim görürüm alırım soğuk getiriler falan 😑 cidden saçma sapan bişey çekiyor canım üniversitedeyken geceleri ders yapardık arkadaşlarla acikirdik gece gece domatesli tost yapardık öyle lezzetli gelirdi ki yanında koca bir bardak çay hatta o zamanlar bir tanesi yetmezdi iki tane yapardık yerdik baya güzel günlerdi bide saçma ne alaka ama Kürt böreği mi küt böreği mi ne var ya üzerine pudra şekeri konuluyor o ama ondan Trabzon'da bulmak neredeyse imkansız eşim çok aradı bulamadı

Diyorum kaşar ve domatesle tost mu yapsam içine de acı biber koysam çok acılı hatta biberiye turşusu
Ha bu fikir güzelmiş ben hep öyle yapar yerim kahvaltıda sende yap güzel olur

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim ama yiyemedim pek minnak oğluma yedirdim o da zaten beni bile yer tam canavar yedi 😅😅 hala doymamış gibi bakıyor etrafa 😂😂

Ha bu fikir güzelmiş ben hep öyle yapar yerim kahvaltıda sende yap güzel olur
Onu yapacağım şimdi çay demledim bide onu deneyeceğim inşallah yiyebilirim bunu 🤗🤗

Benmde midem kaldirmiyordu o haftada salata yap bol eksili ye ohh mis 😂🤣ben bi tek salata yiyiyordm
Onu yiyordum ama yedim ve çıkardım ondan sonra daha yiyemedim. Birşeyi yiyip çıkarınca daha yiyemiyorum eşim çıldırıyor ama cidden anlamıyor almıyor midem 😣

Tüm sayfalar yüklendi.