Ne zaman hamile kalirim ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Ne zaman hamile kalirim ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,356 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne zaman hamile kalirim ?
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Bidaki adetim 13.01 kızlar bazen bir gün erken gelir 12.01 olabilir geçen ay bebek için değerlendirdim eğer hamilelik oluştuysa ne zaman tam hamile kalırım acaba

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Bidaki adetim 13.01 kızlar bazen bir gün erken gelir 12.01 olabilir geçen ay bebek için değerlendirdim eğer hamilelik oluştuysa ne zaman tam hamile kalırım acaba
Cnm ben gebeligimi adet tarihimde ogrenmistim. Ama doktor bir hafta gecmesini beklemelisin cok erken demisti. Zaten kanda da 40 cikmisti. İdrar testinde de erken gebelik testinde cok silik cikmisti. Bekleyebiliyirsan bir hafta gecmesini bekle cnm

Benim adetim 10 gün geçmişti olmamıştım canım test yaptım çift çizgi çıkmıştı sonra emin olmak için bide hastanede yaptırmıştım adetin gecikirse 1 hafta felan bekle test yap canım

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Instagram'da Mehmet Fatih karslı hoca var. Hamile kalabilecegin tarihleri söylüyor bir bak istersen. Adetten sonra hangi günler değerlendirilmeli bilgi veriyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Canım o yumurtlamaya bağlı bir durum folik asit kullanıp gün aşırı ilişkiye girildiyse tutma ihtimali yüksek oluyor. Ben yumurtlama takibi yapıyordum adetime 5-6 gün kala öğrendim gebe olduğumu

Tüm sayfalar yüklendi.