Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım sürekli aynı soruyu soruyorsun ve aynı cevapları veriyoruz
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Anlıyorum kuzum peki sana yardımcı olabilecek kimse yokmu yanında annen veya kayınvaliden misal benim kızım doğduğunda kayınvalidem hep bana derdi her gün hatırlatırdi kızım bebeğini hep aynı yöne sakın yatırma her uyuduğunda farklı yöne yatır düz yatırma diye bende hep dinlerdim öyle yapardım
Ama kuzum senin kızın daha 3 aylık ve daha kafası yumuşak tam şekil almadan sen müdahale et artık bugünden sonra dikkat et sürekli yan yatır sağ sol değiştirerek inşallah zamanla düzelir
Yüzüstü yatirin bundan sonra düzelene kadar, ve kask icin bir uzman görüsü al gec olmadan. Eger cok fazla düzlestiyse kafasi yüzüstü yatirmakla gecmez, kask gerekir.
Anlıyorum kuzum peki sana yardımcı olabilecek kimse yokmu yanında annen veya kayınvaliden misal benim kızım doğduğunda kayınvalidem hep bana derdi her gün hatırlatırdi kızım bebeğini hep aynı yöne sakın yatırma her uyuduğunda farklı yöne yatır düz yatırma diye bende hep dinlerdim öyle yapardım
Ama kuzum senin kızın daha 3 aylık ve daha kafası yumuşak tam şekil almadan sen müdahale et artık bugünden sonra dikkat et sürekli yan yatır sağ sol değiştirerek inşallah zamanla düzelir